Neler Yeni

Yardım Telefonum zararmı gördü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
S-Link zararlımı hocam? yav annem verdi annem çok rahat bir insan bu konuda ben aşırı pimpiriğim anneme bu konuda çok sinir oluyorum neyse.
hocam dur sakin ol kadin nerden bilsin kaliteli mi degil mi tepki gosterme kadina o iyiligini dusunmus. Bak iyi bir marka degil ancak igrenc bir markada degil. Telefoncular veya aktueller falan toptancidan ucuza alip satiyor hani belli bir kalitede giris seviyesinde diyebilecegimiz isinizi gorebilecek urunler ama asiri kaliteli degil. Kullanilmaz demiyorum ancak imkaniniz varsa degistirmenizi oneririm ozellikle pahali bir cihaziniz varsa cokta yanasmayib. Tavsiyem Baseus,McDodo vs. olur

Livaković

80+ Silver
hocam dur sakin ol kadin nerden bilsin kaliteli mi degil mi tepki gosterme kadina o iyiligini dusunmus. Bak iyi bir marka degil ancak igrenc bir markada degil. Telefoncular veya aktueller falan toptancidan ucuza alip satiyor hani belli bir kalitede giris seviyesinde diyebilecegimiz isinizi gorebilecek urunler ama asiri kaliteli degil. Kullanilmaz demiyorum ancak imkaniniz varsa degistirmenizi oneririm ozellikle pahali bir cihaziniz varsa cokta yanasmayib. Tavsiyem Baseus,McDodo vs. olur
zaten şuan orijinal sarj aletimden devam ediyorum telefonuma zarar gelmediğinden emin olmak istiyorum telefonuma ve bataryama zarar geldmişmidir gelmediyse dahada konuya mesaj yazmayacağım zaten gelmediyse gelmedi deyiniz konuyu kapatacağım çokda irdelemeyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
zaten şuan orijinal sarj aletimden devam ediyorum telefonuma zarar gelmediğinden emin olmak istiyorum telefonuma ve bataryama zarar geldmişmidir gelmediyse dahada konuya mesaj yazmayacağım zaten gelmediyse gelmedi deyiniz konuyu kapatacağım çokda irdelemeyeceğim
Hocam 1 kere sarj ettin telefona zarar gelmez direk o algidan cikin telefonun bataryasi yanip patlamadigi surece bir anda zarar gormez uzun sureler boyunca sarj edilerek zaman icinde zarar gorur veya kapasitesi azalir. Ancak daha uzun ve saglikli bir kullanim icin orjinal ve kaliteli markalar kullanimi daha iyidir tabikide. Accubattery uygulamasindan pil sagligi kismindan % kac olduguna bakabilirsin.

Mert

80+ Silver
Geçmiş olsun, bataryanın ömrü gitmiştir.
Bunu ciddi ciddi şikayet edip yanlış bilgi mi işaretlettiniz? Ben bu soruyu dün de gördüğüme eminim, ciddi olmadığım da gayet açık. Şaka gibi forum, 3-5 bilgi sahibi kişiyi de küstürmeyi mi planlıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom