Neler Yeni

Yardım Yurtdışı Telefonların - / +'ları nelerdir ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar ikinci el Redmi note 10S almayı düşünüyorum 3500 - 4000 tl bütçem var baktığım telefonların çoğu yurtdışı, yurtdışı olmasının artı eksileri nelerdir ?

federalper

80+ Silver
Arkadaşlar ikinci el Redmi note 10S almayı düşünüyorum 3500 - 4000 TL bütçem var baktığım telefonların çoğu yurtdışı, yurtdışı olmasının artı eksileri nelerdir ?
Kaçak yeni vergi alınmadan sokulduğu için daha ucuz. O tür modellere kolay imei atıldığı için millet yurt içi fiyatlarına o kadar para vermek istemiyorum yurt dışı alıyor senin alacağın model üzerinden konuşuyorum. Tek eksisi garanti olur.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaçak yeni vergi alınmadan sokulduğu için daha ucuz. O tür modellere kolay imei atıldığı için millet yurt içi fiyatlarına o kadar para vermek istemiyorum yurt dışı alıyor senin alacağım model üzerinden konuşuyorum. Tek eksisi garanti olur.
Anladım hocam yani garantisi yok diyorsunuz, ayrıca sim kartı takma konusunda bir problem olmazdeğil mi ? o bütçede önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mıdır ?

federalper

80+ Silver
Anladım hocam yani garantisi yok diyorsunuz, ayrıca sim kartı takma konusunda bir problem olmazdeğil mi ? o bütçede önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mıdır ?
Sim kart takma konusunda neden sıkıntı olsun ki hocam hiçbir problem olmaz kayıtlı şekilde yani imei atılmış şekilde almanız yeterli. O bütçeye bakmam lazım YD piyasasına ne var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi 6600 yaparım dersen çok iyi bir cihaz var Oneplus 9. Çok fp bir cihaz öneririm

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bu fiyatlara çok telefon yok maalesef. Alacağın tr garantili telefonlardan kat kat daha iyi olur babam kullanıyor şuanlık memnunlar arkadaşın dediği gibide sim konusunda sıkıntı olmaz neden olsun

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Sim kart takma konusunda neden sıkıntı olsun ki hocam hiçbir problem olmaz kayıtlı şekilde yani imei atılmış şekilde almanız yeterli. O bütçeye bakmam lazım YD piyasasına ne var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi 6600 yaparım dersen çok iyi bir cihaz var Oneplus 9. Çok fp bir cihaz öneririm
maalesef hocam taş çatlasın 5k :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Arkadaşlar ikinci el Redmi note 10S almayı düşünüyorum 3500 - 4000 TL bütçem var baktığım telefonların çoğu yurtdışı, yurtdışı olmasının artı eksileri nelerdir ?
tek eksisi garanti oluyo özellikle yüksek bütçeler için çok mantıklı oluyo bunun ticaretini yapan arkadaşlarımda var 14 pro maxi 30 a kendileri getirip yurtdışı cihazı olduğunu belirterek 36-37 bantlarına satıyolar türkiyede aynı telefon 47 bandında satılıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,517
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom