Arama sonuçları: *

1. X

Telefona Su Kaçtı Ekran Yok Çalışıyor

yok zaten 4k30 fps vide+6000mah batarya hariç hiçbir özelliği yok
  2. X

1 ay oldu zaten yaptım bu sekilde olduğu gibi ekran pirince yatırdım hem alttan hem üstten suyu emdim bi katkısı olmadı
  3. X

5-10 ama düşmedi su sıçradı alttan ve üsten 1736976677 video yüklüyorum titreme ile ilgili 1736976932
  4. X

Öncelikle Merhaba Telefonuma Su Kaçtı ve clear wave uygulamasını açtım ardından uygulamayı çalıştırdığım gibi(titreşimi etkinleştirdim) telefonun ekranı önce soldaki gibi alt bölüm ESKİ TÜPLÜ TVLER gibi ekran geçişli bir şekilde bozuldu sonra dokunmatik gitti ve görüntü ortadaki gibi en sonda...
  5. X

Yurt dışı 13t pro alınır mı?

nereden kaç a alıyrsun
  6. X

TELEFONA SU KAÇTI EKRAN GİTTİ

m21 pahalı değildir muhtemelen ama xiomiye yönelicem muthemelen hz çok düşük geliyor(60hz 2+2ram)
  7. X

şarja tak çıkar yaptım aldı şarjı ekran filmine kaçtı muhtemelen ama ortalama masraf kaç tl olur araklık olarak sadece ekran için 1732565249 koydum zaten 1 gün
  8. X

içtim zaten masraf kaç tl olur acaba
  9. X

güncelleme: ekran tamamen yok cihaz çalışıyor
  10. X

ekran önce 5 6 sn git gel yaptı sonra tamamen gitti tam clear waeyi çalıştırmıştım şimdi pirince yatırdım ne yapabilirim başka
  11. X

Yardım Telefon iade Hakkında

değişim iste kanka
  12. X

suya düşen telefon şarza takılır mı

1 2 gün boyunca evet içindekinler kurusun bu arada clear wave uygulamasını indir çalıştır
  13. X

suya düşen telefon şarza takılır mı

yapma 1 2 gün bekle kurusun olduğunca telefonu kullanma
Top Bottom