Telefon çamasır suyuna düştü hemen cıkardım kuruladım telefon hala çalısıyordu ama güzelce kurulayıp pirince yatırdım ne kadar etki ederse artık gece şarja taksam bişey olur mu
şarja takmıyım diyorsunuz yanı hocamyapma 1 2 gün bekle kurusun olduğunca telefonu kullanma
Telefonu kapat pirinç bir işe yaramaz arka kapak acımıyorsa bataryayı çıkart odana koy 2 3 gün bekle hatta daha fazlaTelefon çamasır suyuna düştü hemen cıkardım kuruladım telefon hala çalısıyordu ama güzelce kurulayıp pirince yatırdım ne kadar etki ederse artık gece şarja taksam bişey olur mu
1 2 gün boyunca evet içindekinler kurusun bu arada clear wave uygulamasını indir çalıştırşarja takmıyım diyorsunuz yanı hocam
Takarsan eğer iyice düştüyse mutlaka su vardır içinde su geçirmez değilse kullanamazsın bir dahaşarja takmıyım diyorsunuz yanı hocam
lefonumn xiaomi hocam acmasını bılmıyormTelefonu kapat pirinç bir işe yaramaz arka kapak acımıyorsa bataryayı çıkart odana koy 2 3 gün bekle hatta daha fazla
indiririm hocam da ne işe yarıyor1 2 gün boyunca evet içindekinler kurusun bu arada clear wave uygulamasını indir çalıştır
Elleme hiç benimde note 8 prom vardı düştü kullandım 1 2 gün sonra kapandı o gündür dolapta yatıyor açılmadıte
lefonumn xiaomi hocam acmasını bılmıyorm
malesef düştü hocam ama hala calısıyorduTakarsan eğer iyice düştüyse mutlaka su vardır içinde su geçirmez değilse kullanamazsın bir daha
napmam lazım hocam su an pekıElleme hiç benimde note 8 prom vardı düştü kullandım 1 2 gün sonra kapandı o gündür dolapta yatıyor açılmadı
Çalışır ama ilerleyen zamanlarda kurumazsa bozar o sumalesef düştü hocam ama hala calısıyordu
Kapat koy 2 3 gün açma sarja takmamalesef düştü hocam ama hala calısıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
napmam lazım hocam su an pekı
hiç açılma olmadı hocam 4 senedir kullanıyorum ilk defa başıma geldi xiaomı redmi note 8 hocamyav onemliyse işin kullan ekran degişimi vs için açilmadiysa ici hiçbirşey olmaz benim iphone 5s im vardi içine kaç kere şekerli şeyler dokuldu hiç bi sorun olmadi