Neler Yeni

TELEFONA SU KAÇTI EKRAN GİTTİ

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
ekran önce 5 6 sn git gel yaptı sonra tamamen gitti tam clear waeyi çalıştırmıştım şimdi pirince yatırdım ne yapabilirim başka

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme: ekran tamamen yok cihaz çalışıyor

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
ekran önce 5 6 sn git gel yaptı sonra tamamen gitti tam clear waeyi çalıştırmıştım şimdi pirince yatırdım ne yapabilirim başka
Pirince koyun hocam. Sonra servise verirsiniz.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam h açmaya calısma kısa devre yaptırtırsın bişey olmamaıs olsa bile gene gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şanslıysan kısa devre yapmadıysa 1 2 gün beklet pricnde ya da serbise vs götür en kısa sürede acıp baksınlar
şarja tak çıkar yaptım aldı şarjı ekran filmine kaçtı muhtemelen ama ortalama masraf kaç tl olur araklık olarak sadece ekran için

Pirince koyun hocam. Sonra servise verirsiniz.
koydum zaten 1 gün

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
şarja tak çıkar yaptım aldı şarjı ekran filmine kaçtı muhtemelen ama ortalama masraf kaç tl olur araklık olarak sadece ekran için

koydum zaten 1 gün
Telefon nedir

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke

koydum zaten 1 gün
Hocsm elranlar pahalı ve değiştirmeye değmez bence yeni telefon düşünün yaptırsanız bile eskisi gibi olmuyor ve suanki işcilikler ilede uzun ömürlü olmaz ben olsam şansımı denerim içindeki bilgileri kurtarmaya calısırım yaptırmayada sizin bütcenize göre değişir pahalı ise bence yaptırmayın yenisini alın

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Hocsm elranlar pahalı ve değiştirmeye değmez bence yeni telefon düşünün yaptırsanız bile eskisi gibi olmuyor ve suanki işcilikler ilede uzun ömürlü olmaz ben olsam şansımı denerim içindeki bilgileri kurtarmaya calısırım yaptırmayada sizin bütcenize göre değişir pahalı ise bence yaptırmayın yenisini alın
m21 pahalı değildir muhtemelen ama xiomiye yönelicem muthemelen hz çok düşük geliyor(60hz 2+2ram)

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
m21 pahalı değildir muhtemelen ama xiomiye yönelicem muthemelen hz çok düşük geliyor(60hz 2+2ram)
Hz yükseldikce pil çok hızlı bitiyor galiba bunuda göz önğnde bulundur ama ayarlardan değiştirirsin oyun vs ıynuyorsan giriceğinde yükseltirsin secim senin ama tel için bi şansını dene ufak bi ihtimalde olsa belki acılır hayat bu hiç bi şey belli olmuyor

Top Bottom