Arama sonuçları: *

1. angaralı0698

Airpods Pro çakma orjinal ayrımı

bebenin dediği arkadaşındanda bana sattığı gibi almış. kutusuz faturasız. garantisi gözüküyo marta kadar.
  2. angaralı0698

kanka çakma adında 500e verende var ondan. çakma niyetiyle alsam 500e alırdım. forumda beni bilen bilir. kasamdaki en ucuz kulaklık 8000tl. ıphone aldım 2.el yd xs. oda meraktan. almışken airpods pro da alayım dedim. normalde samsung buds2pro buds2 flnda var
  3. angaralı0698

yav neden insanlar böyle namıssız olabiliyor. bunu böyle uzaktan alacaklar için ne yapılması lazım. dolap olsun param güvende olsun. nasıl bir yol izlemeleyizki çakma almayalım.c 1697977125 kanka ios 16 çakmaları anlıyordu hani :DD
  4. angaralı0698

AirPods Pro with Wireless Charging Case Satın Alma Tarihi: Nisan 2021 Seri Numarası: GX2DL0XP0C6L değiştirilmiş yazan sağ kulaklık Satın Alma Tarihi: Nisan 2021 Seri Numarası: GX2DL0XP0C6 sol kulaklık AirPods Pro Satın Alma Tarihi: Nisan 2023 Seri Numarası: H19J2XAP1059 Buda kutunun...
  5. angaralı0698

dolap uygulamasından 1500liraya airpods pro aldım. iade etme aşamsındayımda sizlere bikaç sorum olacak. bilir kişiler yazarsa seviniirmç kutudaki seri no ile tele bağladığımdaki seri no uyuşuyor lakin sağ sol kulaklıklardaki seri no kutudakiyle aynı lakin bağlandığında başka seri no var. 2.si...
  6. angaralı0698

Akıllı Saat Kullanımı

kendi saatimden örnek vereyim. samsung watch 5 var. s22 ile kullanmaktayım. saatimi telefonsuz wifili ortamda kullanabiliyorum. arama sms temel işlevler. konum bulma olayı telefondan saati bularak olmakta. saaatten telefonu bulamıyorsun bt ile bağlıysa yakın çevre 10 20m de telefonu öttürerek...
  7. angaralı0698

Type-C kablo ve powerbank önerisi

2. elden öte bulamazsın.
Top Bottom