Neler Yeni

Airpods Pro çakma orjinal ayrımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
dolap uygulamasından 1500liraya airpods pro aldım. iade etme aşamsındayımda sizlere bikaç sorum olacak. bilir kişiler yazarsa seviniirmç
kutudaki seri no ile tele bağladığımdaki seri no uyuşuyor lakin sağ sol kulaklıklardaki seri no kutudakiyle aynı lakin bağlandığında başka seri no var.
2.si kablosuz şarj olabiliyor.
gürültü engelleme ve şeffaf mod çalışmıyor.
31 mart 2024e kadar garantili yazıyor bağladığımda.

kutusunda
Designed by Apple in California
Assembied in USA

yazıyor benim bildiğim vietnam malı.

çakmamıdır orjinalmi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
kesinlikle çakmadır 1500tl olması yeterli zaten ayrıca garantisine seri numarasına kadar yapılıyor artık kutu kalitesi ve mikrofon falan belli eder kendini

şahin doğan

80+ Platinum
1500 TL olması ile çakma olduğunu kanıtladı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AirPods Pro with Wireless Charging Case​

Satın Alma Tarihi: Nisan 2021

Seri Numarası: GX2DL0XP0C6L

değiştirilmiş yazan sağ kulaklık

Satın Alma Tarihi: Nisan 2021

Seri Numarası: GX2DL0XP0C6

sol kulaklık

AirPods Pro​

Satın Alma Tarihi: Nisan 2023

Seri Numarası: H19J2XAP1059

Buda kutunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade edecem napalı.
adamlar wireless şarjına kadar yapmış ama helal olsun :DDD

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen telefoncunun biri aynı fiyata replikasını satıyordu kendi de söyledi replika olduğunu. İnceledik seri numarasını sorguladığımızda garanti de gözüküyordu. Birebir aynısının replikasını yapmışlar kutu içeriğinden tüm detaylarına kadar.. kesinlikle çakma :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen telefoncunun biri aynı fiyata replikasını satıyordu kendi de söyledi replika olduğunu. İnceledik seri numarasını sorguladığımızda garanti de gözüküyordu. Birebir aynısının replikasını yapmışlar kutu içeriğinden tüm detaylarına kadar.. kesinlikle çakma :)
yav neden insanlar böyle namıssız olabiliyor. bunu böyle uzaktan alacaklar için ne yapılması lazım. dolap olsun param güvende olsun. nasıl bir yol izlemeleyizki çakma almayalım.c

Çakma tabikide hangi dandik bir çakma kaliteli repkika olsaydı anc çalışırdı

kanka ios 16 çakmaları anlıyordu hani :DD

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yav neden insanlar böyle namıssız olabiliyor. bunu böyle uzaktan alacaklar için ne yapılması lazım. dolap olsun param güvende olsun. nasıl bir yol izlemeleyizki çakma almayalım.c
Valla çok bilgim yok bu konuda illa ki vardır bilen. Millet replika olduğunu bildiği halde alıyordu gözümün önünde marka takıntısından..

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

kanka ios 16 çakmaları anlıyordu hani :DD
Öyle bir şey yok ne alaka? 1500tlye airpods pro alıp orjinal olmasını bekliyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
Öyle bir şey yok ne alaka? 1500tlye airpods pro alıp orjinal olmasını bekliyorsun :D
kanka çakma adında 500e verende var ondan. çakma niyetiyle alsam 500e alırdım. forumda beni bilen bilir. kasamdaki en ucuz kulaklık 8000tl. ıphone aldım 2.el yd xs. oda meraktan. almışken airpods pro da alayım dedim. normalde samsung buds2pro buds2 flnda var

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
kanka çakma adında 500e verende var ondan. çakma niyetiyle alsam 500e alırdım. forumda beni bilen bilir. kasamdaki en ucuz kulaklık 8000tl. ıphone aldım 2.el yd xs. oda meraktan. almışken airpods pro da alayım dedim. normalde samsung buds2pro buds2 flnda var
Çakma niyetiyle aldın demiyorum zaten , o fiyata orjinal olmaz yani sıfırı 6k zaten. 2. El olarak en düşük bulabileceğin airpods pro 2.el fiyatı 3-4k.

GirayHan

80+ Platinum
dolap uygulamasından 1500liraya airpods pro aldım. iade etme aşamsındayımda sizlere bikaç sorum olacak. bilir kişiler yazarsa seviniirmç
kutudaki seri no ile tele bağladığımdaki seri no uyuşuyor lakin sağ sol kulaklıklardaki seri no kutudakiyle aynı lakin bağlandığında başka seri no var.
2.si kablosuz şarj olabiliyor.
gürültü engelleme ve şeffaf mod çalışmıyor.
31 mart 2024e kadar garantili yazıyor bağladığımda.

kutusunda
Designed by Apple in California
Assembied in USA

yazıyor benim bildiğim vietnam malı.

çakmamıdır orjinalmi
Bu airpod'ları öyle bir sahte yapıyorlar ki 40 yıllık odyofil bile 15 dk'da zor anlar. ama anlar.
sürücü kalitesine mid tiz basslara kadar töleresi çok çok nadir farkedilebilecek kadar aynılar.
ayrıca resmi websitesinden sorguladığın zaman da orjinal gözükebilir.

Peki kulaklık alırken Biz ne yapıyoruz_?

1. ürün faturasına bakıyoruz
2. fiyatına bakıyoruz
3. garanti durumunu sorguluyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
Bu airpod'ları öyle bir sahte yapıyorlar ki 40 yıllık odyofil bile 15 dk'da zor anlar. ama anlar.
sürücü kalitesine mid tiz basslara kadar töleresi çok çok nadir farkedilebilecek kadar aynılar.
ayrıca resmi websitesinden sorguladığın zaman da orjinal gözükebilir.

Peki kulaklık alırken Biz ne yapıyoruz_?

1. ürün faturasına bakıyoruz
2. fiyatına bakıyoruz
3. garanti durumunu sorguluyoruz.
bebenin dediği arkadaşındanda bana sattığı gibi almış. kutusuz faturasız. garantisi gözüküyo marta kadar.

Top Bottom