Arama sonuçları: *

1. 2000hs

Yardım Yazılıma yeni başladım yardım edebilir misiniz.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama İngilizce yapmadıysan sorun çıkartabiliyor. Bilgisayarın dilini ve klavyeyi İngilizce yapıp dener misin ?
  2. 2000hs

Valorantta da csgo daki gibi FPS sınırlama olayı var mı??

görüntü ayarlarına gittiğinde 4 tane seçenek için var . ayarlara girdiğinde zaten hemen önüne çıkıyor.
  3. 2000hs

Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

???
  4. 2000hs

beni sevip sevmemen hiç umrumda değil . Ben hile yapıyorum da demiyorum fakat sen dersen hileciler kolsuz orada saçmalamış olursun . Hileciler hiç vurulmuyormuş gibi bir şey diyorsun . Senin burada verdiğin şeyler uç örnekler adamlar hileyi sonuna kadar köklemişler gibi düşünüp cevaplıyorsun...
  5. 2000hs

hala aynı şeyi diyorsun adam zaten hile açınca onunla aynı ranktaymış gibi oynamayacak ki zaten hile açıyorsa komple açar diyorum sen benim demek istediğimi anlamaıyorsun ki kendi kendine bir şeyler söylüyorsun . Ben diyorum smürf oynarken adam nasıl zevk alıyorsa hile açan da öyle zevk alıyor ...
  6. 2000hs

kendinle çelişiyorsun . adam öyle oynamaktan zevk alıyor zaten olan hile açanla . Hile açan program yardımı ile vuruyor ve vurduğu için de karşıdaki adam tilt oluyor ki bunun aynısını smürfler için de söylemen lazım çünkü sen adamdan daha üstünsün onları vurarak zevk alıyorsun demek gibi bir şey...
  7. 2000hs

karşıdaki adamları tilt edici şekilde vurarak olabilir . Bazıları haksızlığa uğradığını düşündüğü için açıyor. burada asıl anlatmak istediğim olay onlar normal oynayanlar gibi adam vurunca zevk almıyorlar ki zaten vuracakları kesin gibi bir şey .
  8. 2000hs

oyundan daha fazla zevk almak için bilekle falan alakası olduğunu düşünmüyorum .
  9. 2000hs

Valorant İçin Ekip Kuruyorum

gold üzeri derken ne turnuvasına katılabilirsin ki?
  10. 2000hs

Valorant desteğe yazdığım mesaj iyi mi?

geçmiş olsun hwid .d
  11. 2000hs

valorant benle birlikte rank kasıcak kişiler aranır açıklamaya bak

dc atsana ya da özelden bak attım sana
  12. 2000hs

valorant benle birlikte rank kasıcak kişiler aranır açıklamaya bak

sıfırdan yeni hesap mı yoksa demir mi hesap
  13. 2000hs

R6 ya girdiğimde ubisoft connecte giriş yapmamı istiyo

nereden aldıysan oranın ubisoft connect ile bağlantısını yapman lazım . mesela epic gamesten aldıysan kütüphaneye gidip epik ile ubisoftu bağlamalısın.
  14. 2000hs

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

o da bir çeşit emek hırsızlığı adam daha fazla para kazanacaktı . 5 kişi yerine bir kişiden para geliyor o da hırsızlık.
  15. 2000hs

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

sen de şu anda içinde bulunduğumuz durumu savunmaman lazım . şu fiyatların çok yüksek olduğunu kabul etmemek lazım.
  16. 2000hs

Türk oyunu dediğiniz hiç bir oyunun türk olmaması...

ben ona herhangi bir şey demedim ama çalıntı içerik ile bir şeylerin yapılması özgünlüğü bitiriyor .
  17. 2000hs

Türk oyunu dediğiniz hiç bir oyunun türk olmaması...

ya bu kadar saçma ***** bir yol kat etmeyen başka bir söz yok adam yazılımcı mı yapsın . yorum yapmak için yorum yapmayın.
  18. 2000hs

Jahrein'in Erzurum oyunu eleştirisine ne düşünüyorsunuz?

haklı tabii ki hata videoyun arkadaşı ile bir haftada erzurumu yapacağını söyledi . gerçekten oyun sadece millli duyguları kullanarak bu seviyeye gelmiş bir oyun.
  19. 2000hs

Eski oyunların crackleri virüslü müdür?

düzgün yerden indirirsen olmaz .
Top Bottom