Neler Yeni

Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Kendimle falan çelişmiyorum, sen haklı çıkmak için başka konulara atlıyorsun. Ben smurf falan karıştırmadım . Diyorum ki. Senle ben aynı ranktayız. Sende silver elite sin bende silver elite yim. Seni 1-2 defa güzel öldürdüm. Hadi bende yeteneksizim sende. Şans eseri öldürdüm diyelim. Sende bana sinirlenip hile açtın ve maçı kazandın. Bu hile açana şey mi diyecez. Adam haklı aga o da onu vurmasaydı. O da böyle zevk alıyor. Böyle bişe yok böyle bir zevk yop Birdaha SON kez söylüyorum. Hile açmak zevk değil. Acizliktir. Acizliktir. Acizliktir. Hile açan tamamen kolsuzluğundan. Ve gelişemeyeceğini bildiği için ve kendisinden daha iyi oyuncuları bildiği ve kendisinin oraya gelemeyeceğini anladığı için açarlar hileyi. Ve bunlar hayatları boyunca böyledir.Be nce. Hile açan adı üstünde hile yani haksız. Zevk fala değil.
hala aynı şeyi diyorsun adam zaten hile açınca onunla aynı ranktaymış gibi oynamayacak ki zaten hile açıyorsa komple açar diyorum sen benim demek istediğimi anlamaıyorsun ki kendi kendine bir şeyler söylüyorsun . Ben diyorum smürf oynarken adam nasıl zevk alıyorsa hile açan da öyle zevk alıyor . Sen diyorsun aynı rankta iki adam düşünelim falan zatenhile açan birisi en üst rankta gibi oluyor . Örnek veriyorum ben immoyum sen silversın ben gibip senin maçında hile açsam troll yaparak eğlensem bu beni kolsuz mu yapıyor hayır .

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Kolsuz ve insanları gıcık etmek için

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hala aynı şeyi diyorsun adam zaten hile açınca onunla aynı ranktaymış gibi oynamayacak ki zaten hile açıyorsa komple açar diyorum sen benim demek istediğimi anlamaıyorsun ki kendi kendine bir şeyler söylüyorsun . Ben diyorum smürf oynarken adam nasıl zevk alıyorsa hile açan da öyle zevk alıyor . Sen diyorsun aynı rankta iki adam düşünelim falan zatenhile açan birisi en üst rankta gibi oluyor . Örnek veriyorum ben immoyum sen silversın ben gibip senin maçında hile açsam troll yaparak eğlensem bu beni kolsuz mu yapıyor hayır .
Ben CS da mm global faceit te 9 lv yim suanda. Ben smurf maç girdiğim zaman zevk almam çünkü rekabet yok. Rekabetçi oyunda rekabet olmazsa nasıl zevk alınacak? Hile açan birisi en üst rankta oynamıyor. Hile açan birisi herşeyi görüyor öyle oynuyor. ŞAnsın yok yani anladın mı? Prof takımlara bak Astralis yani CS e sporunun Barcelonası adı bilinmedik takıma yenilebiliyor. Rank olarak aralarında dağlar kadar fark var. Ama takım olarak oynayınca ve 1-2 şans vurusuyla kazanbilirsin. Ama hile açan bir adama karşı şansın yok. Çünkü adam geleceğin yeri görüyor bütün timingleri hesaplıyor. Veya sen o adamın smurf olup olmadığını nerden anlıyorsuın? adam midden şansa kapıdan vurunca hadi geçmiş olsun.... Sinirlenip hile açıyorlar. Bunun neresi zevk???? Ben daha yetenekliyim prefire atış ypaıyorum ama sen yapamıyınca hile açıp trol yapıyorsun. Ne hakkın var kardeşim benim maçımı trollemeye. Hadi beni geçtim diğerlerinin ne suçu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hile açarak trol olunmaz. Ancak beyinsiz bir kolsuz olunur. Hilecileri günahım kadar sevmem ve her zaman savaşırım. Sende bir hilecisin büyük ihtimal. Bu kadar savunduğuna göre.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Ben CS da mm global faceit te 9 lv yim suanda. Ben smurf maç girdiğim zaman zevk almam çünkü rekabet yok. Rekabetçi oyunda rekabet olmazsa nasıl zevk alınacak? Hile açan birisi en üst rankta oynamıyor. Hile açan birisi herşeyi görüyor öyle oynuyor. ŞAnsın yok yani anladın mı? Prof takımlara bak Astralis yani CS e sporunun Barcelonası adı bilinmedik takıma yenilebiliyor. Rank olarak aralarında dağlar kadar fark var. Ama takım olarak oynayınca ve 1-2 şans vurusuyla kazanbilirsin. Ama hile açan bir adama karşı şansın yok. Çünkü adam geleceğin yeri görüyor bütün timingleri hesaplıyor. Veya sen o adamın smurf olup olmadığını nerden anlıyorsuın? adam midden şansa kapıdan vurunca hadi geçmiş olsun.... Sinirlenip hile açıyorlar. Bunun neresi zevk???? Ben daha yetenekliyim prefire atış ypaıyorum ama sen yapamıyınca hile açıp trol yapıyorsun. Ne hakkın var kardeşim benim maçımı trollemeye. Hadi beni geçtim diğerlerinin ne suçu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hile açarak trol olunmaz. Ancak beyinsiz bir kolsuz olunur. Hilecileri günahım kadar sevmem ve her zaman savaşırım. Sende bir hilecisin büyük ihtimal. Bu kadar savunduğuna göre.
beni sevip sevmemen hiç umrumda değil . Ben hile yapıyorum da demiyorum fakat sen dersen hileciler kolsuz orada saçmalamış olursun . Hileciler hiç vurulmuyormuş gibi bir şey diyorsun . Senin burada verdiğin şeyler uç örnekler adamlar hileyi sonuna kadar köklemişler gibi düşünüp cevaplıyorsun amalar wh açabilir aim asist açabilir bunlar da kol gerektiriyor . Yani adamı ölümsüz yapmıyor hileleri öldürebiliyorsun . Hileleri sonuna kadar köklemiş insanlar da rank kasmak için yapıyor senin ayırt edemediğin konu bu. sen diyorsun adamlar zaten hiç ölmeden hileyi fulleyip bitiriyor neyden zevk alıyorlar diyorsun onların amacı çoğunlukla rank kasmak oluyor . benim bahsettiğim hileciler her şeyi fullemeyip normal oyun oynayanlar . Bir de profesyonel arena ile başka maçlar karşılaştırılmaz karşlaştırmak saçma . adamların bir amacı var amaca yönelik işlerini yapıyorlar. örnek veriyorum sen normal mm oynuyorsun buradaki oynama amacın eğlenmek oluyorum altını çiziyorum eğlenmek hileciler de hile açarak eğleniyor .

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
beni sevip sevmemen hiç umrumda değil . Ben hile yapıyorum da demiyorum fakat sen dersen hileciler kolsuz orada saçmalamış olursun . Hileciler hiç vurulmuyormuş gibi bir şey diyorsun . Senin burada verdiğin şeyler uç örnekler adamlar hileyi sonuna kadar köklemişler gibi düşünüp cevaplıyorsun amalar wh açabilir aim asist açabilir bunlar da kol gerektiriyor . Yani adamı ölümsüz yapmıyor hileleri öldürebiliyorsun . Hileleri sonuna kadar köklemiş insanlar da rank kasmak için yapıyor senin ayırt edemediğin konu bu. sen diyorsun adamlar zaten hiç ölmeden hileyi fulleyip bitiriyor neyden zevk alıyorlar diyorsun onların amacı çoğunlukla rank kasmak oluyor . benim bahsettiğim hileciler her şeyi fullemeyip normal oyun oynayanlar . Bir de profesyonel arena ile başka maçlar karşılaştırılmaz karşlaştırmak saçma . adamların bir amacı var amaca yönelik işlerini yapıyorlar. örnek veriyorum sen normal mm oynuyorsun buradaki oynama amacın eğlenmek oluyorum altını çiziyorum eğlenmek hileciler de hile açarak eğleniyor .
Hileyi savunan aciz kolsuz 250 gram beyin yetermi ?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aslında bunun bir diğer nedeni de hile kullanmayan bazı kişiler. Oyuna yeni başlamış veya oynamayı beceremeyen birine yardım etmek yerine ana bacı sövünce kendini kanıtlama çabası olarak hile açıyorlar.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hile eğlenceli oluyor. Ya da bazen ihtiyacın oluyor.
Herkes hile yapmıştır oyun hayatında.

İnsanlar neden hile açar sorusuna cevap vereyim:

Bir krallık 8 lord gelip kaleni kuşatınca,
Geçilmesi çok zor olan bir bölüm olduğunda
Eğlenmek gerektiğinde

Online oyunlara bir şey diyemem ama single player oyunlarda da hileye karşı olunmaz bence

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hala bundan zevk alıyor diyorsun ve hileciler kolsuz değildir diyorsun :D Kardeşim bir adam hile açıyorsa o oyunu oynayamadığı içindir. Anlamıyormusun bunu? Bir adam zaten iyi bir oyunuc ise oyunu okur ve her türlü adamı öldürür. Ama bunu yapamayan timing hesaplamayan oyunu okumayı bilmeyen direk açar hileyi kim nerden geliyor falan hepsini görür. La adamın kapıdan çıkacağını görüyrosun aim olmasa ne olur? Çıktığı zaman vuruuyorsun. Ne zaman nerden geleceğini görüyorsun. Hala köklemese falan diyip haklı çıkartmaya çalısıyorsun. Hile açmak zevk meselesi değil kolsuluktur.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Hile eğlenceli oluyor. Ya da bazen ihtiyacın oluyor.
Herkes hile yapmıştır oyun hayatında.

İnsanlar neden hile açar sorusuna cevap vereyim:

Bir krallık 8 lord gelip kaleni kuşatınca,
Geçilmesi çok zor olan bir bölüm olduğunda
Eğlenmek gerektiğinde

Online oyunlara bir şey diyemem ama single player oyunlarda da hileye karşı olunmaz bence
hileylede eğlenmezzsin bu arada

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz