2000hs
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 467
- İsim
- isim
hala aynı şeyi diyorsun adam zaten hile açınca onunla aynı ranktaymış gibi oynamayacak ki zaten hile açıyorsa komple açar diyorum sen benim demek istediğimi anlamaıyorsun ki kendi kendine bir şeyler söylüyorsun . Ben diyorum smürf oynarken adam nasıl zevk alıyorsa hile açan da öyle zevk alıyor . Sen diyorsun aynı rankta iki adam düşünelim falan zatenhile açan birisi en üst rankta gibi oluyor . Örnek veriyorum ben immoyum sen silversın ben gibip senin maçında hile açsam troll yaparak eğlensem bu beni kolsuz mu yapıyor hayır .Kendimle falan çelişmiyorum, sen haklı çıkmak için başka konulara atlıyorsun. Ben smurf falan karıştırmadım . Diyorum ki. Senle ben aynı ranktayız. Sende silver elite sin bende silver elite yim. Seni 1-2 defa güzel öldürdüm. Hadi bende yeteneksizim sende. Şans eseri öldürdüm diyelim. Sende bana sinirlenip hile açtın ve maçı kazandın. Bu hile açana şey mi diyecez. Adam haklı aga o da onu vurmasaydı. O da böyle zevk alıyor. Böyle bişe yok böyle bir zevk yop Birdaha SON kez söylüyorum. Hile açmak zevk değil. Acizliktir. Acizliktir. Acizliktir. Hile açan tamamen kolsuzluğundan. Ve gelişemeyeceğini bildiği için ve kendisinden daha iyi oyuncuları bildiği ve kendisinin oraya gelemeyeceğini anladığı için açarlar hileyi. Ve bunlar hayatları boyunca böyledir.Be nce. Hile açan adı üstünde hile yani haksız. Zevk fala değil.