Neler Yeni

Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
karşıdaki adamları tilt edici şekilde vurarak olabilir . Bazıları haksızlığa uğradığını düşündüğü için açıyor. burada asıl anlatmak istediğim olay onlar normal oynayanlar gibi adam vurunca zevk almıyorlar ki zaten vuracakları kesin gibi bir şey .
Karşıdaki adamı kendisi tilt edici şekilde vurmuyor. Önce bunu bi anla. Açtığı program tilt edici vuruyor. Örnek veriyorum sen iyi bir oyuncusun ben kötü. Aynı maça denk geldik. Sen beni hakkınla vuruyorsun bende sinirlenip hile açıyorum seni program yardımıyla öldürüp puan kazanıyorum ve bundan zevk alıyorum. Sen yinede diyebilirmisin. Adam haklı ben onu güzel vurdum o da beni vuramadı sonra hile açtı ne güzel beni vurdu :) Bu zevk alma meselesi falan değil. Bu bildiğin kolsuzluk ve bir yere gelemeyip başka yollardan bir yere gelmeye çalısan insan tipi.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yazarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Başlıca Nedeni : KOLSUZLUK

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
TheCihan bunu beğendi

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Karşıdaki adamı kendisi tilt edici şekilde vurmuyor. Önce bunu bi anla. Açtığı program tilt edici vuruyor. Örnek veriyorum sen iyi bir oyuncusun ben kötü. Aynı maça denk geldik. Sen beni hakkınla vuruyorsun bende sinirlenip hile açıyorum seni program yardımıyla öldürüp puan kazanıyorum ve bundan zevk alıyorum. Sen yinede diyebilirmisin. Adam haklı ben onu güzel vurdum o da beni vuramadı sonra hile açtı ne güzel beni vurdu :) Bu zevk alma meselesi falan değil. Bu bildiğin kolsuzluk ve bir yere gelemeyip başka yollardan bir yere gelmeye çalısan insan tipi.
kendinle çelişiyorsun . adam öyle oynamaktan zevk alıyor zaten olan hile açanla . Hile açan program yardımı ile vuruyor ve vurduğu için de karşıdaki adam tilt oluyor ki bunun aynısını smürfler için de söylemen lazım çünkü sen adamdan daha üstünsün onları vurarak zevk alıyorsun demek gibi bir şey bununla ilgili bir araştırma vardı niye hile açarlar diye oku istersen bulursam atarım . yani hile engellenecekse ilk başta smürfler engellenmeli çünkü hile ile yapılanın aynısını kolunu kullanarak yapıyorsun .

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oyundan sıkılınca zaten bırakacağım deyip, hilesini açıp öyle oynuyorum. Bunu tek kişilik telefon oyunlarında yapıyorum.
Baya zevkli oluyor.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Çok önceden Crossfire oyununda ben de hileyle oynamayı çok severdim. Tabi o zamanlar pek bilmiyorduk aim nedir vs. Ama şimdi öğrendik aim nedir spray nedir vs. şeyleri. İnsan bilinçlendikçe hile kullanmamanın daha zevkli olduğunu kanaat getiriyor tahminimce en azından ben öyleyim. Gidip de bu saatten sonra CS'de hile kullanmam.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aciz ve beyin gelişimini tamamlamağı için ailevi değerlere sahip olmadığı için bu dünyada anne kavramına tam hakim olamadığı için.
Şahsi görüşüm.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kendinle çelişiyorsun . adam öyle oynamaktan zevk alıyor zaten olan hile açanla . Hile açan program yardımı ile vuruyor ve vurduğu için de karşıdaki adam tilt oluyor ki bunun aynısını smürfler için de söylemen lazım çünkü sen adamdan daha üstünsün onları vurarak zevk alıyorsun demek gibi bir şey bununla ilgili bir araştırma vardı niye hile açarlar diye oku istersen bulursam atarım . yani hile engellenecekse ilk başta smürfler engellenmeli çünkü hile ile yapılanın aynısını kolunu kullanarak yapıyorsun .
Kendimle falan çelişmiyorum, sen haklı çıkmak için başka konulara atlıyorsun. Ben smurf falan karıştırmadım . Diyorum ki. Senle ben aynı ranktayız. Sende silver elite sin bende silver elite yim. Seni 1-2 defa güzel öldürdüm. Hadi bende yeteneksizim sende. Şans eseri öldürdüm diyelim. Sende bana sinirlenip hile açtın ve maçı kazandın. Bu hile açana şey mi diyecez. Adam haklı aga o da onu vurmasaydı. O da böyle zevk alıyor. Böyle bişe yok böyle bir zevk yop Birdaha SON kez söylüyorum. Hile açmak zevk değil. Acizliktir. Acizliktir. Acizliktir. Hile açan tamamen kolsuzluğundan. Ve gelişemeyeceğini bildiği için ve kendisinden daha iyi oyuncuları bildiği ve kendisinin oraya gelemeyeceğini anladığı için açarlar hileyi. Ve bunlar hayatları boyunca böyledir.Be nce. Hile açan adı üstünde hile yani haksız. Zevk fala değil.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Çok önceden Crossfire oyununda ben de hileyle oynamayı çok severdim. Tabi o zamanlar pek bilmiyorduk aim nedir vs. Ama şimdi öğrendik aim nedir spray nedir vs. şeyleri. İnsan bilinçlendikçe hile kullanmamanın daha zevkli olduğunu kanaat getiriyor tahminimce en azından ben öyleyim. Gidip de bu saatten sonra CS'de hile kullanmam.
aynen öyle. Hala burda hile açmanın ayrı bir zevk olduğunu savunanlar var. LA OLM duvara attığın sprayi sen atmıyorsun. PRogram atıyorr. PRogram. Vurduğun adamı sen vurmuyoprsun program vuruyor. Ne diyorlar acaba Vay be programa bak ne güzel spray atıyor helal mi diyorlar. :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom