Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Kötü oldukları için , bazıları zevk için (adam vuramadıkları için vurunca zevk alıyorlar)

Tek kişili oyunlarda bazen angarya görevler oluyor, orada hile yapmakta bir problem yok bence.
Kardeşim hile açan adam da büyük psikolojik sorunlar vardır. Örnek veriyorum ETS de offline kariyer yapıyorsun. İlk önce kötü arabalarla başlıyorsun. İş yaptıkça para birikirdikçe , Kredi vs çektikçe Daha iyilerini alıyorsun. Her bir üst modele geçtiğin de aldığın haz duygusu önemli zaten. Oyun oynamanın hazzı budur. Ben kendimi bildim bileli pc oyunları ile iç içeyim. Ben hazzını almadığım oyunu neden niçin oynayayım. ETS ye girip 2 dk hile yapıp en iyi arabayı alıp sürmeyide bilirim ama bi anlamı kalmıyor ozaman. Hile açmak tam bir boş adam işi.

beceriksizliklerini örtmek için

Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Beceriksiz aciz noob oldukları için.

Beceriksizlerin kendini tatmin etme yöntemi.
Bir de bunları yalayan arkadaşları var yanlarında onlara daha çok acıyorum.

Oyunu oynamadıklarından

oyundan daha fazla zevk almak için bilekle falan alakası olduğunu düşünmüyorum .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,416
Üyeler
186,618
Son üye
Talhakatı
Geri