Neler Yeni

Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Kötü oldukları için , bazıları zevk için (adam vuramadıkları için vurunca zevk alıyorlar)

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Tek kişili oyunlarda bazen angarya görevler oluyor, orada hile yapmakta bir problem yok bence.
Kardeşim hile açan adam da büyük psikolojik sorunlar vardır. Örnek veriyorum ETS de offline kariyer yapıyorsun. İlk önce kötü arabalarla başlıyorsun. İş yaptıkça para birikirdikçe , Kredi vs çektikçe Daha iyilerini alıyorsun. Her bir üst modele geçtiğin de aldığın haz duygusu önemli zaten. Oyun oynamanın hazzı budur. Ben kendimi bildim bileli pc oyunları ile iç içeyim. Ben hazzını almadığım oyunu neden niçin oynayayım. ETS ye girip 2 dk hile yapıp en iyi arabayı alıp sürmeyide bilirim ama bi anlamı kalmıyor ozaman. Hile açmak tam bir boş adam işi.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
beceriksizliklerini örtmek için

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
bence zewk meselesi biraz

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Beceriksiz aciz noob oldukları için.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beceriksizlerin kendini tatmin etme yöntemi.
Bir de bunları yalayan arkadaşları var yanlarında onlara daha çok acıyorum.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
oyundan daha fazla zevk almak için bilekle falan alakası olduğunu düşünmüyorum .

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç