Neler Yeni

Öneri İnsanlar Neden Hile Açar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onurkotlutok05

80+ Gold
kolsuz olanlar hile açarlar

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
oyundan daha fazla zevk almak için bilekle falan alakası olduğunu düşünmüyorum .
Nasıl bir zevk? Oyuncunun kendi başaramadığı bir şeyden nasıl bir zevk alıyorlar? Ben hiç kullanmadım hile o yüzden bilmiyorum. Sen biraz açıklarmısın?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kardeşim hile açan adam da büyük psikolojik sorunlar vardır. Örnek veriyorum ETS de offline kariyer yapıyorsun. İlk önce kötü arabalarla başlıyorsun. İş yaptıkça para birikirdikçe , Kredi vs çektikçe Daha iyilerini alıyorsun. Her bir üst modele geçtiğin de aldığın haz duygusu önemli zaten. Oyun oynamanın hazzı budur. Ben kendimi bildim bileli pc oyunları ile iç içeyim. Ben hazzını almadığım oyunu neden niçin oynayayım. ETS ye girip 2 dk hile yapıp en iyi arabayı alıp sürmeyide bilirim ama bi anlamı kalmıyor ozaman. Hile açmak tam bir boş adam işi.
Sanmıyorum, o süreçten değil sonuçtan zevk alan biri olabilir.

Mojo jojo

80+ Silver
Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi :D amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban :D iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
Online oyunlarda hile açan yüzde doksan dokuzu cringe dir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
oyun sıktığı için başkaları açtığı için oyun p2w ise p2w olduğu için artık sıkılmaya başlayıp hesabını bi köşeye atmak için oyunun anti cheat yada ban sistemi yoksa yada kötüyse hızlıca hesap kasmak için örn csgo gibi ne ban atıyor nede anti cheatı adam akıllı

milletin oyununa salça olup sinirlendirmek için, kolsuzluğunu bastırmak için, kısa sürede hızlı bir şekilde ilerleme sağlayabilmek için

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Nasıl bir zevk? Oyuncunun kendi başaramadığı bir şeyden nasıl bir zevk alıyorlar? Ben hiç kullanmadım hile o yüzden bilmiyorum. Sen biraz açıklarmısın?
karşıdaki adamları tilt edici şekilde vurarak olabilir . Bazıları haksızlığa uğradığını düşündüğü için açıyor. burada asıl anlatmak istediğim olay onlar normal oynayanlar gibi adam vurunca zevk almıyorlar ki zaten vuracakları kesin gibi bir şey .

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Aimbot harici böyle Troller için hile açarım oda ara sıra eğlenceli oluyor abartılmadığı sürece.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Zevkin v sini w yazmandan tut bu yorumu atmana kadar adım gibi eminim ki sende hile kullanan birisin. :D Hile açmanın bana 1 tek zevkini söylermisin? :D
hile açan biri değilim mc de bile hile açmam max hilem gamemode 1 dir tespitin ilk olarak yanlış aynı zamanda cs:go vb. oyunlar oynamıyorum pc kaldırmıyor :D hilenin verdiği zewke gelicek olursak arkadaş ortamında yapılıyorsa eğer eğlenceli olabilir ama normal rekabetçide açmanın zewki olduğunu pek düşünmüyorum rekabeti engelliyor arkaş ortamında zewkli olabilir başkada olmaz hilenin zewki

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Beceriksizlik, sabırsızlık ve üşengeçlik. Ben csgoyu betasından beridir oynuyorum. İyi oyuncu olmak için bi taraflarımı yırttım. Hep en iyi olmak için uğraştım. Olamadım. O kadar seneden sonra hala kötü bir oyuncuyum. Ama hile açmadım. İnsanlar oturup 2 dk pratik yapmaya bile üşeniyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom