Nasıl bir zevk? Oyuncunun kendi başaramadığı bir şeyden nasıl bir zevk alıyorlar? Ben hiç kullanmadım hile o yüzden bilmiyorum. Sen biraz açıklarmısın?oyundan daha fazla zevk almak için bilekle falan alakası olduğunu düşünmüyorum .
Sanmıyorum, o süreçten değil sonuçtan zevk alan biri olabilir.Kardeşim hile açan adam da büyük psikolojik sorunlar vardır. Örnek veriyorum ETS de offline kariyer yapıyorsun. İlk önce kötü arabalarla başlıyorsun. İş yaptıkça para birikirdikçe , Kredi vs çektikçe Daha iyilerini alıyorsun. Her bir üst modele geçtiğin de aldığın haz duygusu önemli zaten. Oyun oynamanın hazzı budur. Ben kendimi bildim bileli pc oyunları ile iç içeyim. Ben hazzını almadığım oyunu neden niçin oynayayım. ETS ye girip 2 dk hile yapıp en iyi arabayı alıp sürmeyide bilirim ama bi anlamı kalmıyor ozaman. Hile açmak tam bir boş adam işi.
Online oyunlarda hile açan yüzde doksan dokuzu cringe dir.Sizce Neden Açıyorlar Yani amaç ne ki oyun sana zaten bir kod yaarak sana belirli görevi yaparak para kazanamanı sağlıyor deilmi amaç ne hile açmadaki herşeyin daha hızlı olması mı açsanız bile oyundaki herşeyi yaptınız diyelim sonra ne kalacak oynayacak ? arkadışım biri de hile açtı forza 1 yıl ban iyi oldu valla Sizce Neden Açılıyor Hile ? Bence acizlik.
karşıdaki adamları tilt edici şekilde vurarak olabilir . Bazıları haksızlığa uğradığını düşündüğü için açıyor. burada asıl anlatmak istediğim olay onlar normal oynayanlar gibi adam vurunca zevk almıyorlar ki zaten vuracakları kesin gibi bir şey .Nasıl bir zevk? Oyuncunun kendi başaramadığı bir şeyden nasıl bir zevk alıyorlar? Ben hiç kullanmadım hile o yüzden bilmiyorum. Sen biraz açıklarmısın?
hile açan biri değilim mc de bile hile açmam max hilem gamemode 1 dir tespitin ilk olarak yanlış aynı zamanda cs:go vb. oyunlar oynamıyorum pc kaldırmıyor hilenin verdiği zewke gelicek olursak arkadaş ortamında yapılıyorsa eğer eğlenceli olabilir ama normal rekabetçide açmanın zewki olduğunu pek düşünmüyorum rekabeti engelliyor arkaş ortamında zewkli olabilir başkada olmaz hilenin zewkiZevkin v sini w yazmandan tut bu yorumu atmana kadar adım gibi eminim ki sende hile kullanan birisin. Hile açmanın bana 1 tek zevkini söylermisin?