Arama sonuçları: *

1. 4

Squad Kasma Problemi

hocam discord veriyim isterseniz ayarları verirseniz sevinirim ben doğru ayarları bulamadım halen
  2. 4

Squad Kasma Problemi

hocam oyunda çok büyük bir optimizasyon sıkıntısı var rx 6800le 60 fps sabit veriyo oynamayı bıraktım şu aralar sorunu çözmeye uğraşıyorum bende herkesde aynı sorun maalesef düzelene kadar yapacak bir şey yok umarım yakında düzelir keyif alamıyorum bende oyundan
  3. 4

beyler bu steam hesap olayları ne kadar güvenilir

bir zamanlar bende alıyodum 20 30 liraya bir çok kişinin kullandığı kullanmış olduğu hesaplardan veriyolar normal girip oynuyosun bir sorun olmuyo ama sınırsız diyenler falan yalan çoğu bir kaç ay sonra erişimin gidebilir hesaba alırkende puanı yüksek yorumlari iyi olan satıcılardan almaya çalış
  4. 4

Witcher 3 Harika bir oyundur

İzlemeyip direk 3e başlasam çok şey kaçırırmıyım hocam
  5. 4

Witcher 3 Harika bir oyundur

Witcher serisinde siralama onemlimi bende baslamayi dusunuyorum
  6. 4

Hikayeli oyun önerisi

hocam detroit become human oynamadıysanız öneririm
  7. 4

ERZURUM

esc hocam
  8. 4

steam squad vac ban yeme

niyeki hocam sonuçta hile açılmadı ve haksız ban biz söylicez steame başka bir 3.parti yazılım olduğunu bilgisayarda sonuçta buda haksız bana giriyo
  9. 4

steam squad vac ban yeme

ama haksız ban be hocam bende bu kadar katı olmalarına sinir oluyorum keşke haksız denilen banları bi inceleseler direk yok diyip geçiyolar
  10. 4

steam squad vac ban yeme

evet haklısınız ama unutmuş arkadaşım ve ban yenilen oyunun hileyle alakası yok şuan haksız bir ban var bu açılırmı onu öğrenmeye çalışıyorum 1683150362 evet benzeri bir şey ama ban yenilen oyunla alakası yok
  11. 4

steam squad vac ban yeme

reis ama steamden bağımsız farklı bir oyun ama arkadaş steamdeki bir oyundan ban yedi diyoki steam hile açmışsınız.
  12. 4

steam squad vac ban yeme

ne saçma iş bu hocam diğer oyunun steamle alakası yok oyun niye başka oyunun hilesi var diye ban atıyo ben ilk defa böyle birşeyle karşılıyorum benimde bilgisayarımda farklı 3.parti yazılımla aynı oyunu oynadığım oldu ama yemedim o oyunun dosyalarında bile değil yani uzaktan yakından alakası yok...
  13. 4

steam squad vac ban yeme

Arkadaşımla steamdeki squad oyununu oynuyorduk arkadaşım yeni almıştı ve 30. dakikasında bir anda vac ban yedi ama squadda hile açmadı daha yeni girmişti oyunu fln öğreniyodu squad hilesi fln söz konusu değil ama bilgisayarında başka bir oyunun hilesi yüklüymüş steam destek hile açmışsınızdır...
  14. 4

Yardım R6 açılmıyor oyun görev yöneticisinde gözüküyo fakat açılmıyo

hocam oyun dosyalarını doğruladık pcyi defalarca yeniden başlattık ama driverları kurmadık ondan tam anlamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  15. 4

Yardım R6 açılmıyor oyun görev yöneticisinde gözüküyo fakat açılmıyo

merhaba arkadaşlar arkadaşımın r6 sı 1 gündür açılmıyo oyuna tıklıyo yükleniyo görev yöneticisinde gözüküyo fakat ekrana gelmiyo oyun bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  16. 4

Yardım gta 4 steam games for windows hatası

olmuyo hocam
  17. 4

şimdi baktım iki tane güncelleme varmış yapmam işe yararmı 1622290536 hocam napmam lazım? 1622291248 hocam yardımcı olabilecekmisiniz başka bildiğiniz bir şey varmı
  18. 4

steam üzerinden iki kez dosyaları doğruladım yine düzelmedi
  19. 4

türkçe yamadan dolayımı olabilir? 1622289744 tamamda rockstar launcher açılıyor games windows lives hatası geliyo önüme
  20. 4

arkadaşlar merhaba dün steam üzerinden gta 4 aldım fakat oyuna girmeye çalıştığımda games for windows diye bir hata verdi youtubedan bir kaç videoya baktım games for winfows marketplace programını kurmak gerekiyomuş doğru şekilde yaptım fakat programı açınca ss i bırakacağım ordada bir hata ile...
Top Bottom