Arama sonuçları: *

1. G

FC 25 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SORUNU

denedim
  2. G

FC 25 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SORUNU

Arkadaşlar pc de fc 25 ultimate sürümü aldım fakat türkçe dil desteği yok 27 eylülü bekleyin dediler 27 eylül geçti ve halen türkçe dil desteği yok çözümünü bilen birisi varsa yazabilir mi ?
  3. G

FC 25 TURKCE GOZUKMUYOR

bende de var aynı sorun 1727433167 nasıl şans işi ya ben bu oyunu full ingilizce mi oynicam abi
  4. G

FC 25 TURKCE GOZUKMUYOR

Bende de ayni sorun var çözebildin mi
  5. G

CS 2 TALON KNİFE ALINIR MI ?

eyw 1726647036 inşallah sıkılmadan devam ederim eldiven + talon çekiyorum şimdi :D
  6. G

Birde şey sorucam hocam bu cs de bıçak eldiven denediğimiz mod gibi bir şey vardı konsol kısmına yapıştırınca ordan istediğimiz bıçak eldiveni alıp deniyebiliyorduk onun kodu mevcut mu sizde şu almayı düşündüğüm bıçak ve eldivenin bir görüntü haline bakmak istiyorum 1726646131 Hocam sargı...
  7. G

Hocam o kadar bütçe maalesef çıkmaz ya :D 1726645978 Doğrudur da meraktan sordum belki ömürlük talon kullanıcıları vardı :D
  8. G

Hocam 1-2 ay kullandım satıyorum şuan çok çabuk sıkıldım :D 1726645867 sizce talon sıkar mı ?
  9. G

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de bıçak almayı düşünüyorum Talon Knfie Karambit Kelebek üçlü bıçak harci diğer bıçaklar pek hoşuma gitmiyor bu üçlü bıçak arasından bütçem talon knife için uygun pas kaplı savaş görmüş talon knife almayı düşünüyorum bide Sargı eldivenleri almayı düşünüyorum sizce bu...
  10. G

FC 25 OYNANIŞ İÇİN YARDIM

fc 24 oynadım
  11. G

FC 25 OYNANIŞ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar merhabalar FC 25 Online mod başlicam ve FC 25 Ultimate versiyonu alıcam direkt FP veriyormuş sanırım hard oynamak istiyorum günde 6-7 saat oynarım yalnız oyunu uzman şekilde ne kadar sürede oynarım mesela çalımlar plase vuruşlar felan olsun Logitech F310 kolum mevcut
  12. G

FC 25 BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Arkadaşlar merhabalar bundan 1 sene önce fifa oynamak için Logitech F310 kol almıştım kol hâlen duruyor sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Fifa 24 başlamıştım ultimate versiyona bazı arkadaşlar baya geç kalmışsın felan dediler galiba geç kalmanın sebebi şu oyuncu paketlerinin zamanları var...
  13. G

CS 2 BIÇAK ÖNERİSİ YARDIM

hocam pas kaplı talonlar nasıl ya
  14. G

CS 2 BIÇAK ÖNERİSİ YARDIM

Arkadaşlar CS 2 de 200 dolarlık bıçağımı satıyorum avcı bıçağı vardı sıkmaya başladı sizce talon knife alınır mı üstüne biraz daha eklesem
  15. G

FM 24 EPİC GAMES ÜCRETLİ GÖSTERİYOR

Arkadaşlar FM 24 alacağım EPİC GAMES ücretsiz dağıtıyordu fakat şuan 149 tl olarak gösteriyor neden ?
  16. G

CS 2 İÇİN OYUN ARKADAŞI ARIYORUM

Yaşımı burda belirtmeyi sevmiyorum açıcakası ama inşallah oynarız hayırlı olsun sistem şimdiden
  17. G

Hocam seviyorum cs bıçaklarını
  18. G

Arkadaşlar 5 kişilik ekip arıyorum CS 2 için bıçak aldım oyunu oynama isteğim çok fazla var ama oyuncu bulamıyorum var mı oynayacak
  19. G

CASE ROYALE MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN BIÇAK ÇIKARDIM

Bayonet çıktı diye sevinmiştim jdhdhdhdh
  20. G

CASE ROYALE MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN BIÇAK ÇIKARDIM

Bu uygulama neden yapılmış o zaman djdhdhdhdh
Top Bottom