bence para vereceğine para kazan sat direk yani zaten bi işe yaradığı yok skinlerin sat gitsin ya da doların daha da artmasını bekle trade de yapabilirsin iyi offer gelirseArkadaşlar CS 2 de 200 dolarlık bıçağımı satıyorum avcı bıçağı vardı sıkmaya başladı sizce talon knife alınır mı üstüne biraz daha eklesem
Talon,flip,stiletto alabilirsinArkadaşlar CS 2 de 200 dolarlık bıçağımı satıyorum avcı bıçağı vardı sıkmaya başladı sizce talon knife alınır mı üstüne biraz daha eklesem
hocam pas kaplı talonlar nasıl yaTalon iyi bikere al skılmazsın ama iyisinden al, 6-7 ay önce doppler lar 350 dolar felandı floatDB de. Şimdi baktım fiyatları artmış, safari mesh felan var bana sarmadı. Flip yada stiletto da daha fazla seçenek var.
Hocam floatı yüksekse alinir yoksa alinmaz. Ayrıca koyu renk talon önermem. Blue steelim vardı gözüme o kadar kötü gelmişti ki beyaz sap ile hiç uymuyordu. Takas bani biter bitmez damascus ile değismistim. pas kapli yüksek float ise alinir yoksa stained.hocam pas kaplı talonlar nasıl ya