Bıçak neden aldın ?Arkadaşlar 5 kişilik ekip arıyorum CS 2 için bıçak aldım oyunu oynama isteğim çok fazla var ama oyuncu bulamıyorum var mı oynayacak
Hocam seviyorum cs bıçaklarınıBıçak neden aldın ?
Yaşımı burda belirtmeyi sevmiyorum açıcakası ama inşallah oynarız hayırlı olsun sistem şimdidenKolay gelsin, geçenlerde bir hazır sistem aldım. CS2'de o kadar iyi değilim ama yine de aşırı kötü oynamıyorum. Sistemim gelince isterseniz oynarız. Seçkin de alabilirim problem yok.
Yaş kaçtı?
Yok hocam sorun değil aslında yaşın benim için önemi yok, ama benden 5-6 yaş büyük biriyle oynayıp yaşını bilmeden takılmak bana göre uygun değil. DC bırakırsanız ben sizi eklerim.Yaşımı burda belirtmeyi sevmiyorum açıcakası ama inşallah oynarız hayırlı olsun sistem şimdiden
Yas belirtmiyorsa 15 yas altidir yuksek ihtimalYaşımı burda belirtmeyi sevmiyorum açıcakası ama inşallah oynarız hayırlı olsun sistem şimdiden
15 yas altının bıcak alaçağını sanmıyorumYas belirtmiyorsa 15 yas altidir yuksek ihtimal
Iddiadan fln tutturmus olabilir belki de degildir15 yas altının bıcak alaçağını sanmıyorum