Neler Yeni

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Utku
Herkes güzel güzel bilindik oyunlar önermiş, bende biraz farklılık olsun belki oynayınca hoşuna gider diye Hades'in ilk oyunu ve 2. oyununu önereyim. Grind pek ilgini çekmiyorsa oynamanı pek önermem çünkü fazlasıyla ölüp ölüp yeniden başlaman gerekiyor, onun haricinde wave türü seviyorsan Risk Of Rain 2 deneyebilirsin. Pek hoş kısa biraz zaman geçirip çıkmalık bir oyun. Mod desteğide epey fazla modlarsan uzun süre oynatır. az bilindik oyun önermeyi denedim (en azından insanların çok konuşmadığı 3 oyunu saydım.)
Hades 1'i bitirdim. 2 için indirim bekliyorum. Risk Of Rain 2'ye baktım güzel duruyor istek listeme ekledim. İndirim gelince bakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz hoşuna giderse hollow knight terraria ve dead cellse bakabilirsin
Dead cells'i bitirdim. Hollow knight için indirim bekliyorm
Terraria'yı 2 3 kere başladım bir türlü sevemedim oyunda hiç öğretici vs. Yok ben de sildim. Ne yapacağımı anlamadım.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hades 1'i bitirdim. 2 için indirim bekliyorum. Risk Of Rain 2'ye baktım güzel duruyor istek listeme ekledim. İndirim gelince bakacağım.

Terraria'yı 2 3 kere başladım bir türlü sevemedim oyunda hiç öğretici vs. Yok ben de sildim. Ne yapacağımı anlamadım.
hollow knight için cadılar bayramında gelmişti indirim ordan aldım kolay kolay gelmez bidaha kaçırma dediler aldım birkaç gün sonra da microsoft stor4e da gördüm indirimsiz hali bile daha uygundu steamdan terraria ise gene oyun forumları wikilerden falan bulmak gerek deneme yanılma ömür yetmez katılıyorum o konuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Utku
V rising, The Hunter call of the wild, Sniper Elite V2 Remastered, Need for Speed Payback, Mortal Kombat X. Şöyle oyunlardan sıkıldığım bir dönem bilgisayarda otrumak için şunları oynamıştım, herkesin söylediği tavsiye ettiği oyunlar aynı olduğu için benim sıkıcı listeyi attım bir şans ver
V rising tek başına sarmıyor yazmışlar sen oynadın mı acaba ? Tek başına sarar mı?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz

Hocam tavsiyem Risk Of Rain 2'yi almayı düşünüyorsanız ilk önce bir videosuna bakmanız, oyunun steamdeki görselleri videoları pek bilgi vermiyor oynanış hakkında. Arkadaşlarla oynamalık oyun arıyorsan Rounds denen stick fight benzeri ama bence daha eğlenceli ve fena mod desteği olan bir oyun var. Plateup ve overcooked'i duyup görmüşsündür diye açıklamıyorum. Minecraft dungeons deneyebilirsiniz minecrafta ilginiz varsa, güzel zaman geçirmelik bir oyun. Ori and the will of wisps var ama eskiden oynadığım bir oyun olduğu için çok hatırlamıyorum, sadece iyi bir oyun olduğunu haıtrlıyorum. Son olarakta eğer arkadaşlarınızın IQ seviyesi 35'in üzerindeyse A Way Out ve It Takes Two oynayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Utku
Hocam tavsiyem Risk Of Rain 2'yi almayı düşünüyorsanız ilk önce bir videosuna bakmanız, oyunun steamdeki görselleri videoları pek bilgi vermiyor oynanış hakkında. Arkadaşlarla oynamalık oyun arıyorsan Rounds denen stick fight benzeri ama bence daha eğlenceli ve fena mod desteği olan bir oyun var. Plateup ve overcooked'i duyup görmüşsündür diye açıklamıyorum. Minecraft dungeons deneyebilirsiniz minecrafta ilginiz varsa, güzel zaman geçirmelik bir oyun. Ori and the will of wisps var ama eskiden oynadığım bir oyun olduğu için çok hatırlamıyorum, sadece iyi bir oyun olduğunu haıtrlıyorum. Son olarakta eğer arkadaşlarınızın IQ seviyesi 35'in üzerindeyse A Way Out ve It Takes Two oynayabilirsiniz.
overcooked it takes two vs. var sanırım ben de ama ben tek kişilik oyun arıyorum. Yine de sağol

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet Furkan Tetik
V rising tek başına sarmıyor yazmışlar sen oynadın mı acaba ? Tek başına sarar mı?
Bu kişiden kişiye değişir aslında kuşkusuz arkadaşlarla daha iyi olacaktır ama benim 180 saatim var şuan maksimum 8 saat arkadaşlarla oynamışımdır ben Şato build i yapmayı çok sevdiğim için 6 şato açıp farm yapıp birde oluşturduğum karaktere kendi kafamda hikaye vererek oynadım. Keşfetmek farmlamak teçhizat seviyesi yükseltme skiller bana keyif veriyor kestiğin bosslar da normal bir zorluk derecesinde bazı iksirleri yapmadan bazı bossları kesemiyorsun falan yani uzun lafın kısası kendini eğlendirmeyi bilirsen eğlenirsin ama uzun uzun kasılırsan minecraft gibi olur bir süre sonra sıkılırsın

Ekran görüntüsü 2024-11-15 144105.png

Bu kişiden kişiye değişir aslında kuşkusuz arkadaşlarla daha iyi olacaktır ama benim 180 saatim var şuan maksimum 8 saat arkadaşlarla oynamışımdır ben Şato build i yapmayı çok sevdiğim için 6 şato açıp farm yapıp birde oluşturduğum karaktere kendi kafamda hikaye vererek oynadım. Keşfetmek farmlamak teçhizat seviyesi yükseltme skiller bana keyif veriyor kestiğin bosslar da normal bir zorluk derecesinde bazı iksirleri yapmadan bazı bossları kesemiyorsun falan yani uzun lafın kısası kendini eğlendirmeyi bilirsen eğlenirsin ama uzun uzun kasılırsan minecraft gibi olur bir süre sonra sıkılırsın

20241114051501_1.jpg

Mesela benim vampirim burda uyuyor ve bu şatoyu ben kişiselleştirdim singleplayer

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Utku

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesela benim vampirim burda uyuyor ve bu şatoyu ben kişiselleştirdim singleplayer
anladım teşekkürler. İndirime girince bakıcağım istek listeme ekledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Utku
Arkadaşlar konuya yazdığınız yorumlar için hepinize teşekkürler bu arada. Bir kaç oyun ekledim istek listeme. Yine de daha da yazmak isteyen olur diye şuanlık konuyu kapatmıyorum. Kafamda oynamayı düşündüğüm oyunları da akşama doğru yazacağım ondan sonra kapatırım konuyu. Tekrardan hepinize teşekkürler <3

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz
overcooked it takes two vs. var sanırım ben de ama ben tek kişilik oyun arıyorum. Yine de sağol
Tüh, Neyse yinede 1 2 oyun aldıysanız bile yeter. Ama dediğim gibi Risk Of Rain 2'yi almayı düşünüyorsanız videosuna bakmanız, İyi forumlar.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
final fantays serisi ile alakam yok ama persona 4 ve 5 istek listemde duruyorlar hali hazırda indirime girmelerini bekliyorum.
Yakuza'da güzel oyun ama başladım mı hepsini oynamak lazım hepsini de alıcak param yok.
korsan oyna geç hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom