Yardım Oyun önerilerinizi bekliyorum.

InfGo

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamlar, şu sıralar açıp oynamak istediğim hiç bir oyun kalmadı. Youtube ye girip bütün oyun önerilerini fln izledim, ama hala oynayacak oyun bulamıyorum.

Oyunlar konusunda fazla seçiciyimdir. O yüzden önerdiğiniz oyuna olumsuz cevap verebilirim.

Bütçe: Yok istediğinizi yazın

Sevdiğim tarzlar;

1. Loot yapıp hayatta kalmaya çalıştığımız veya karakterimizi geliştirdiğimiz oyunları severim. ---> "Rust, The Forest, Scum, DayZ, Destiny 2, Warframe, son AC oyunları" bunları lütfen önermeyin.

2. FPS oyunlarını oynamayı severim. ---> "Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG, Cyberpunk 2077, Borderlands serisi, Overwatch, Doom Eternal, Hunt Showdown" bunları lütfen önermeyin.

3. MOBA ama oyuncusu bot olmasın lütfen. ---> "League of Legends, Dota 2, Smite" bunları lütfen önermeyin.

4. Hikayesi alıp götüren başından kaldırtmayan oyunlar. ---> "Cyberpunk, AC serisi, Tomb Raider serisi, Mafia serisi, Dishonored serisi, Red Dead Redemption 2, GTA serisi, Hitman serisi, Mount & Blade serisi, Witcher serisi" bunları lütfen önermeyin.

5. Arkadaşlarımla rahatça oynayabileceğim oyunlar. ---> "Sea of Thieves, Portal serisi, ETS2, Counter Strike serisi, Apex Legends, League of Legends" bunları lütfen önermeyin.

Dediğim gibi oyun seçiyorum :(

Geri