Neler Yeni

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Final fantasyleri oynamadıysan oyna birde persona 3-4-5 özellikle 5, Metaphor re:fantazio
Yakuza 0, 3-4-5
final fantays serisi ile alakam yok ama persona 4 ve 5 istek listemde duruyorlar hali hazırda indirime girmelerini bekliyorum.
Yakuza'da güzel oyun ama başladım mı hepsini oynamak lazım hepsini de alıcak param yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
muhip ceylan
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
control ve tomb raider gayet iyi oyunlar
ben control u baya sevmiştim hatta

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Hikayeli: Hogwarts Legacy Disco Elysium, Metro Serisi, S.t.a.l.k.e.r, A Plague Tale: Requiem
Sınırsız/Online: Project Zomboid (modlu), DayZ, Kenshi
hogwarts'ı oynamak isterdim ama pahalı,
disco elysium bitirdim.
Metro serisinin hepsi var sanırım ama ortamı gerici olduğundan oynamam
Stalker'da metro ile aynı sebep
A plague Tale ana karakteri kadın olan oyunları sevmiyorum (control ve tomb raider oynamama sebebim de o)
project zomboid indirime girerse denerim
Dayz indirime girerse denerim
Kenshi'yi youtube'dan izlemiştim o yüzden oynamam sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

control ve tomb raider gayet iyi oyunlar
ben control u baya sevmiştim hatta
A plague Tale ana karakteri kadın olan oyunları sevmiyorum (control ve tomb raider oynamama sebebim de o)

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Fatih Ayhan
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu: Belki oynamayı düşünmediğim oyunlardan bazılarını siz önerirsiniz de benim oynamayı isteğim gelir. Belki şans veririm düşünmediğim oyunlara diye açtım.
Mesela Tomb raider, Control gibi oyunlarım var ama hiç oynamayı düşünmedim bugüne kadar. Sizden de öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Control ben oynadım. Büyük bir zevkle oynadım bitirdim. Gerilimli bir atmosferi olan aksiyon oyunu. Biraz tekdüze gelebilir oyunda çok fazla çeşitlilik olduğunu söyleyemem ama aksiyon öğeleri çok iyi. Oyun saf aksiyon oyunu olsa da bunu çok iyi verdiği için soluksuz oynayıp bitirdim. Bitirdikten sonra mekaniklere iyice doyduktan sonra da asla tekrar oynanacak bir oyun değil orası da bir gerçek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
RDR1 CIKTI ANA BAK İSTERSEN
DARKNESS SERİSİ VAR 2. OYUN FAVORİM
SINGULARITY VAR
darkness ve singularity benlik değil gibime geldi kusura bakma :D

Control ben oynadım. Büyük bir zevkle oynadım bitirdim. Gerilimli bir atmosferi olan aksiyon oyunu. Biraz tekdüze gelebilir oyunda çok fazla çeşitlilik olduğunu söyleyemem ama aksiyon öğeleri çok iyi. Oyun saf aksiyon oyunu olsa da bunu çok iyi verdiği için soluksuz oynayıp bitirdim. Bitirdikten sonra mekaniklere iyice doyduktan sonra da asla tekrar oynanacak bir oyun değil orası da bir gerçek.

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
hogwarts'ı oynamak isterdim ama pahalı,
disco elysium bitirdim.
Metro serisinin hepsi var sanırım ama ortamı gerici olduğundan oynamam
Stalker'da metro ile aynı sebep
project zomboid indirime girerse denerim
Dayz indirime girerse denerim
Kenshi'yi youtube'dan izlemiştim o yüzden oynamam sanırım.

Korsan övücülük yapmak istemem fakat gemiye atlayıp oynayabilirsiniz. Kenshi tamamen hikayesini kendiniz yazdığınız bir oyun yani youtubedan izlediğiniz için içeriğinden hiç bir şey kaybetmiş olmuyorsunuz. Ana karakterin kadın olan oyunları neden sevmediğiniz bilmiyorum fakat önerdiğim oyun güzeldir sağlam bir hikayesi vardır.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Fatih Ayhan

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ayla Gökbakar
DMC(Devil May Cry) Serisi. Önceki oyunları eski geliyorsa 4 ve 5 i kesinlikle öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Korsan övücülük yapmak istemem fakat gemiye atlayıp oynayabilirsiniz. Kenshi tamamen hikayesini kendiniz yazdığınız bir oyun yani youtubedan izlediğiniz için içeriğinden hiç bir şey kaybetmiş olmuyorsunuz. Ana karakterin kadın olan oyunları neden sevmediğiniz bilmiyorum fakat önerdiğim oyun güzeldir sağlam bir hikayesi vardır.
erkek olarak ana karakter yerine kendime koyamıyorum. Ben oynadığım oyunlarda karakterler ile özdeşleşmek, onları kendim yerine koyup anlayarak oynayan biriyim. Mesela witcher oynarken kendim gibi değilde geralt gibi düşünüp geralt gibi oynamaya çalıştım ve gayet keyif aldım. Ama şimdi bunu control de yapma imkanım yok mesela.

Oldukça saçma bir gerekçe olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
erkek olarak ana karakter yerine kendime koyamıyorum. Ben oynadığım oyunlarda karakterler ile özdeşleşmek, onları kendim yerine koyup anlayarak oynayan biriyim. Mesela witcher oynarken kendim gibi değilde geralt gibi düşünüp geralt gibi oynamaya çalıştım ve gayet keyif aldım. Ama şimdi bunu control de yapma imkanım yok mesela.

Oyunlara ara verene kadar yeni oyun bulmak için bu iki siteyi kullanıyordum:
1. https://steamdb.info/instantsearch/
2. https://steam250.com/
teşekkürler bakıcağım sitelere.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Öz
korku ve gerilim odaklı oyunlar dışında her türe okeyim.

tomb raider ve control öncelikli oyunlarım değil o yüzden hala daha pek sıcak bakmıyorum oynamaya.
Last of us'ıda bitirdim.
Başka önerin varsa açığım.

ben lol'ü bırakalı 2 yıl oldu boşa zaman kaybı bir oyun. Ama aram oynayanlara saygım sonsuz :D
Herkes güzel güzel bilindik oyunlar önermiş, bende biraz farklılık olsun belki oynayınca hoşuna gider diye Hades'in ilk oyunu ve 2. oyununu önereyim. Grind pek ilgini çekmiyorsa oynamanı pek önermem çünkü fazlasıyla ölüp ölüp yeniden başlaman gerekiyor, onun haricinde wave türü seviyorsan Risk Of Rain 2 deneyebilirsin. Pek hoş kısa biraz zaman geçirip çıkmalık bir oyun. Mod desteğide epey fazla modlarsan uzun süre oynatır. az bilindik oyun önermeyi denedim (en azından insanların çok konuşmadığı 3 oyunu saydım.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,309
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom