- Reaksiyon skoru
- 3,656
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum Bak Bakam Dc : f4irfl4ysenle hiç dc den konuştuk mu bi tanıdık geldin bi ara vs atmıştım burdan biriyle redline haritasında sanki sendin o.
Bilmiyorum Bak Bakam Dc : f4irfl4ysenle hiç dc den konuştuk mu bi tanıdık geldin bi ara vs atmıştım burdan biriyle redline haritasında sanki sendin o.
İmkansız değildi, ama şuan imkansız ama konunun takımla alakası yok, hileler yüzünden 15k üstü bile mucize şuan çoğunluk için.Takımsız 21 K Elo İmkansız Neredeyse İlla Birileri İle Oynaman Lazım Kanka
Evet O Yüzden Düştüm Zatenİmkansız değildi, ama şuan imkansız ama konunun takımla alakası yok, hileler yüzünden 15k üstü bile mucize şuan çoğunluk için.
Discord istek attım wizardBeyler Selamlar 10.000 TL Ödüllü Cs 2 Turnuvası Var Ben Zaten Böyle Turnuvalar İçin Ekip Arkadaşları Arıyordum Ama Hiç Bir Zaman Çıkmadı Şuan Oynayacak Ekip Arkadaşları Lazım
Kendimden Bahsedeyim 17 Yaşındayım 4 Yıldır Oynuyorum Eski Cs'de Global'e Kadar Kasmıştım Yeni Cs Premier Kasıyorum Sadece 15 K Elo Kastım Geri 9 K'ya Düştüm (Steam Hesabımda SS'ler Var)
Rol Olarak Awp Rolünde Oynuyorum Takıma Entry Fragger - In Game Leader Ve Supporter Lazım Bu Rollerde Ciddi Oynayacak Arkadaşlar Yazabilir Turnuva Haftaya 30 Mart Cumartesi Günü 20:35'de Olacak Katılım Ücretsiz Faceit Zorunludur Toplam 8 Kişilik Yer Vardır 5 Ana Oyuncu 3 Yedek (Yazan Kişilerle Oyun Atarız Ona Göre Kadroyu Aramızda Hallederiz)