Nova elo ile kill bile alamazsınız boşuna denemeyin.2 ) Oyuncu Minimum Nova 1 Rankında Veya Faceit'de Minimum 4 Level Olmalıdır
kanka önceden deneyimim var silver olarak bile aldık zeka da lazım kol harici ona bakılırsa ben valo oynamıyom ama oyun çıktıgından beri oynayan adamdan daha çok vuruyom ısınmadan etmeden ve ciddi de oynamöıyom alakası yok yaniNova elo ile kill bile alamazsınız boşuna denemeyin.
Dostum istersen yalancı nova ol gerçek nova ne onu da ayıkamadım.10 senelik oyunda hala nova keleş cart curt takılıyorsan zaten kapasiten bellidir.Globalin bile bu mu global dediğimiz adamlarla doluyken mm ile kıyaslama aslında çok da doğru olmayan göz yanıltıcı bir etkisi var.Dediğim gibi Faceit +2k dan sonra düşünebileceğin olaylar bunlar.kanka gerçek nova değilim iyi okduysan
kanka zaten bu herkese açık turnuva xantares felan yok ve ilk oynadığım zamanlar faceit 10 level kastım daha sonra orda da az az hileler çıktıgı zaman bıraktım geri 2020 de mm kasmaya faceit kasaya başladım ama dveamını getirmediöm novads kaldım e sporcu felan değiliz olmayada gerek yok yani sen çok ciddiye alıyorsunDostum istersen yalancı nova ol gerçek nova ne onu da ayıkamadım.10 senelik oyunda hala nova keleş cart curt takılıyorsan zaten kapasiten bellidir.Globalin bile bu mu global dediğimiz adamlarla doluyken mm ile kıyaslama aslında çok da doğru olmayan göz yanıltıcı bir etkisi var.Dediğim gibi Faceit +2k dan sonra düşünebileceğin olaylar bunlar.