Arama sonuçları: *

1. Rx 5700Xt

Pes 21 Sezon Update yi Normal sürüme dönüştüremiyorum.

Kuzenimde sezon update vardı. Ve bizim eve gelince onun hesabından 21 Sezon update indirip oynadık. Daha sonra kendi hesabımdan girince normal pese giremiyorum. Dosya doğrulama ve sil yükle yaptım düzelmedi. Nasıl düzelteceğim bunu ?
  2. Rx 5700Xt

r6 devamlı çöküyor

Bugisoft buglarımı ? Yoksa sadece sendemi oluyor.
  3. Rx 5700Xt

GTA V Açılmama Sorunu

Pc yi restartladım. 1 aydır böyle yaklaşık.
  4. Rx 5700Xt

Gta5 de fakirliğe çare

Level gerekmiyor diye biliyorum. Şahsen ben 2 level falandım. Birsürü arabam vardı galerideki. (epic gamesin 1m i sağolsun ve o pre üyelik sayesinde telefondaki birsürü araba ev ücretsiz)
  5. Rx 5700Xt

Gta5 de fakirliğe çare

1M para veriyor sanırım. Free şirket olayları falan vardı. Özel üyelik sayesinde bedava ev falan alabiliyorsun. Ona bir bak.
  6. Rx 5700Xt

gta5 ve csgo açarmı

Cs Go açar. Ama Gta 5 zor gibi. 720p En düşük grafiklerde belki 30+ fps alabilirsin.
  7. Rx 5700Xt

Düşük Sistem Ülke Yönetme-Fethetme Oyunları

Çok düşük sisteme inersek. Risk Global Domunation. 20 Saatim var şu an ve hâla zevkle oynuyorum.
  8. Rx 5700Xt

Arkadaşlar Mac'ime oyunları nasıl ücretsiz indirebilirim

Burda işler nasıl işliyor bilmiyorum technopatta korsana destek yoktu. O yüzcen yardımcı olamayacağım.
  9. Rx 5700Xt

GTA V Açılmama Sorunu

Selamlar. Gta V epic games versiyonunu eskiden oynuyordum ama son 1 ayda hiç giriş yapamadım oyuna. Sırasıyla şu hataları alıyorum ; Programı kapata basınca da ; Oyun dosyalarını doğruladım. Driverlerimi güncelledim. Sistemim ; Ryzen 3 1200AF RX 470 O.C B450M S2H 600W Highpower 80+ 1TB...
Top Bottom