bilmiyorum ekran donuyor ubisoft oyun çöktü diyor rapor gönderdim 3 kereHata kodu ne?
bilmiyorum ram yetmiyor diye grafikleri düşürmeye çalıştım uygulaya basınca ekran dondu çöktü oyunBugisoft buglarımı ? Yoksa sadece sendemi oluyor.
epic ten aldım yaparım yine dosya doğrulama denerim bi.steamdan aldıysanız dosya doğrulama yapın
buna benzer bir olay başıma gelmişti 30gb tekrar indirmiştim
ben indireli 1 hafta oldu sorun yokBugisoft buglarımı ? Yoksa sadece sendemi oluyor.
1650 super r5 2600 8 gb 3000 mhz ram(ram yüzünden diye düşünüyorum grafikleri ulktrea ve yüksekte kaldırıyo ekran kartı ama ram kaldırmıyo aynı şey witrvher 3 watch dogs 2 de de oluyordu sonra grafik düşürünce düzelmişti.grafikleri normale alıyorum uygula yapıyorum oyun çöktü rapor gönder ekranı geliyor ubisoft un.gönderip birdaha deniyorum ayarları düşüğe çekiyorum çöküyo test yapsın pc ye kendinden ayarlasın diyorum yine çöküyo oyun delircem dosyaları doğruladım az sonra bida denicemSistem özellikleri nedir?
olmuyor sistem testine giriyorum 5 saniyelik ekran donuyor sonra hayır olamaz çöktü ekranıSistem özellikleri nedir?