nasıl yazıyorsun ben anlamadım ki kendin anlıyor musun yazdıklarını kardeşim?arkadaşlaar yeni yükselteme yaptım gt 730 aldım ben almadım abi taktı 2gb bende 4gb ram 6ydı 2gb sistemi yavaşlatı cıkardı athlaon 2 x2 250 var 2 cekirdek yani işlemci ekran kartı ram gta5 acarmı bide csgo
sende sıkıntı okunuyo anlanıyo sorubu cözümdeilnasıl yazıyorsun ben anlamadım ki kendin anlıyor musun yazdıklarını kardeşim?
Dostum ne diyorsun arapça mı konuşuyorsun adjofklajeajklşsrfdasbide HDD mi ssd mi nasıl anlarım 1300tl vedim ama sddmi taktı HDD taktı anlayamadım depola yı nasıl acarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende sıkıntı okunuyo anlanıyo sorubu cözümdeil
cs açar zaten gtayıda düşük grafiklerde akıcı oynarsınarkadaşlaar yeni yükselteme yaptım gt 730 aldım ben almadım abi taktı 2gb bende 4gb ram 6ydı 2gb sistemi yavaşlatı cıkardı athlaon 2 x2 250 var 2 cekirdek yani işlemci ekran kartı ram gta5 acarmı bide csgo
yok psuda aldım daha cok fan vsr yeni sogutucu ondanbu arada sağlam kazık yemişsin geçmiş olsun.
ben ssd mi aldım nasıl anlarımcs açar zaten gtayıda düşük grafiklerde akıcı oynarsın
ben ssd mi aldım nasıl anlarımcs açar zaten gtayıda düşük grafiklerde akıcı oynarsın
kasanın içini aç bakyok psuda aldım daha cok fan vsr yeni sogutucu ondan
ben ssd mi aldım nasıl anlarım
ben ssd mi aldım nasıl anlarım