Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

Yardım ps5 mi almalıyım xbox series x mi? yani kısaca gamepass vs ps plus.

Tercih meselesidir hocam xbox alın kullanın sarmazsa satar ps geçer veya geçmezsiniz elinizde kalmaz yani
  2. Cagdas5389

Ozaman direk xbox alın geçin
  3. Cagdas5389

hocam şöyle sinematik hikaye aksiyon diyebilirim ancak her atomun hücrenin denemesi gereken bir başyapıt olduğuna söyleyebilirim videolarını açıp bakabilirsiniz konsolları almadan önce kıyaslama videolarını vs. gamepad olarak ps5 önde oyunlar olarak ps5 önde tek sorunu fiyat fiyatı karşılarsanız...
  4. Cagdas5389

hocam tamamen size kalmış call of duty tarz yan oyunlarmı yoksa the last of us part 1 /part 2 unchertad days gone horizon serisi gibi çok büyük oyunlarmı
  5. Cagdas5389

pc niz var ise bence xboxa gerek yok çünkü %95i pc ye geliyor zaten alacaksanız ps alın
  6. Cagdas5389

1 yeni çıkan AAA oyun 2500 3500 civarında bir fiyatta arkadaşınız varsa ortaklaşa alabilirsiniz oyunu yoksa tek tüfek almanız gerekecek haliyle fiyat çok yüksek xbox kanadında 30 tl ye bile hala satılan oyunlar var sizin zevkinize kalmış ps exclusive mi istiyorsunuz yoksa birden çok marka oyunmu...
  7. Cagdas5389

IMDb'de GTA 6'nın Çıkış Tarihi 27 Ekim 2025 Olarak Gösterildi!

2027 pc ye çıkana kadar dolar 300 olmazsa alıcaz artık bir şekilde
  8. Cagdas5389

IMDb'de GTA 6'nın Çıkış Tarihi 27 Ekim 2025 Olarak Gösterildi!

inşallah 100 dolar olup kazık gibi olmazda alıp oynayabiliriz oyunu
  9. Cagdas5389

Mesut Çevik Konsol Devri Bitti Twitine Tepki Yağdı !

şimdi bir ps5 tr de 22 23K monitörüyle 25 26K aynı fiyatta pc+monitör falan toplanıp korsan oyun oynarsın sosyal medyada gezersin yazılım yaparsın birton iş yaparsın ps5 alan adamda ekstra oyunlara ya yıllık 2500 tl verecek yada satın alarak büyük meblalar verecek bu durumdayken pc oyunculuğu...
Top Bottom