Neler Yeni

Yardım ps5 mi almalıyım xbox series x mi? yani kısaca gamepass vs ps plus.

Aurelia

80+ Bronze
hocam pc işlerim için mac kullanıyorum. lol falan rahatça oynatıyor. konsol almayı düşünüyorum bu yüzden.
Anladım hocam. Series S Yerine X tercih edebilirsiniz güçlü bir konsol kafanız rahat olur en azından

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
mac var hocam. pcm yok. o yüzden bi konsol düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

x alıcam zaten.
hocam tamamen size kalmış call of duty tarz yan oyunlarmı yoksa the last of us part 1 /part 2 unchertad days gone horizon serisi gibi çok büyük oyunlarmı

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
hocam tamamen size kalmış call of duty tarz yan oyunlarmı yoksa the last of us part 1 /part 2 unchertad days gone horizon serisi gibi çok büyük oyunlarmı
hocam hayatımda hiç last of us ucharted falan oynamadım. heralde ps plusta da vardı o oyunlar. ama nasıl oyunlar bilmiyorum. dediğim gibi aşırı hikayeli sinematik ise sarmaz beni.

Aurelia

80+ Bronze
hocam hayatımda hiç last of us ucharted falan oynamadım. heralde ps plusta da vardı o oyunlar. ama nasıl oyunlar bilmiyorum. dediğim gibi aşırı hikayeli sinematik ise sarmaz beni.
X alın geçin o zaman hocam kütüphaneye her geçen gün güzel oyunlar ekleyeceklerini söylediler zaten. Satın alıcak olduğunuzda zaten fiyatları daha uygun oyunların

Sazkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Sazkara
2 tarafın oyunları incele zaten kararı verirsin

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
hocam şöyle sinematik hikaye aksiyon diyebilirim ancak her atomun hücrenin denemesi gereken bir başyapıt olduğuna söyleyebilirim videolarını açıp bakabilirsiniz konsolları almadan önce kıyaslama videolarını vs. gamepad olarak ps5 önde oyunlar olarak ps5 önde tek sorunu fiyat fiyatı karşılarsanız ps5 xboxdan bence çok çok daha iyi bi kütüphaneye sahip olduğundan daha iyi bir konsol (oyun cd alıp takaslayadabilirsiniz oyunu bitirdikten sonra bu zamandan sonra dijital pek alınmaz)

Aurelia

80+ Bronze
PS5 in tek güzel yanı Exclusive oyunlar olması zamlardan önce alınabilirdi ama sony çok sağlam zamladı fiyatları.

Sony'nin ayrıca gelecekte pc ye daha çok yöneleceğini düşünüyorum. PC kitlesi daha fazla ve satışlar daha yüksek.

CheckMateMaster

80+ Bronze
ikisinden birini almayı düşünüyorum. hem hikayeli hem call of durt gibi oyunlar oynamak istiyorum. ayrıca series s nasıldır? 60fps alır mı oyunlarda ona göre o seçeneği de düşünebilirim.
(yurtdışından getiricem.)

yarış oyunlarını da oynamak istiyorum özellikle forza vb.
sen en iyisi pc topla

sen en iyisi pc topla
22 bine iyi sistem dizersin

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
ikisinden birini almayı düşünüyorum. hem hikayeli hem call of durt gibi oyunlar oynamak istiyorum. ayrıca series s nasıldır? 60fps alır mı oyunlarda ona göre o seçeneği de düşünebilirim.
(yurtdışından getiricem.)

yarış oyunlarını da oynamak istiyorum özellikle forza vb.
Gamepass avantajları bana göre fazla. Series s de hoş cihaz ama bütçeniz varsa Series X daha mantıklı. Şu açıdan da değerlendiriyorum ben. Eğer sağlam bir pc'niz var ve gamepass oyunlarını oradan oynayabiliyorsanız PS Exculsive oyunlar için PS5 tercih de edebilirsiniz. Slim Digital Edition tavsiye ederim.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Ben PlayStation oyunlarını daha çok beğeniyorum. O yüzden PS tercih ediyorum ama ekonomik açıdan XBOX al geç. Ama diyorsan ki benim maddi durum iyi hiç düşünme PlayStation al.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
hocam şöyle sinematik hikaye aksiyon diyebilirim ancak her atomun hücrenin denemesi gereken bir başyapıt olduğuna söyleyebilirim videolarını açıp bakabilirsiniz konsolları almadan önce kıyaslama videolarını vs. gamepad olarak ps5 önde oyunlar olarak ps5 önde tek sorunu fiyat fiyatı karşılarsanız ps5 xboxdan bence çok çok daha iyi bi kütüphaneye sahip olduğundan daha iyi bir konsol (oyun cd alıp takaslayadabilirsiniz oyunu bitirdikten sonra bu zamandan sonra dijital pek alınmaz)
hiçbir oyuna 3-4k veremem. vercek param olsa bile babam falan ağzıma sıçar bi oyuna bu kadar yatırılır mı diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom