Neler Yeni

Yardım ps5 mi almalıyım xbox series x mi? yani kısaca gamepass vs ps plus.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
Gamepass avantajları bana göre fazla. Series s de hoş cihaz ama bütçeniz varsa Series X daha mantıklı. Şu açıdan da değerlendiriyorum ben. Eğer sağlam bir pc'niz var ve gamepass oyunlarını oradan oynayabiliyorsanız PS Exculsive oyunlar için PS5 tercih de edebilirsiniz. Slim Digital Edition tavsiye ederim.
x alırım zaten alırsam. 4k tv var ve bunu kullanmak isterim. ben çok sevmem last of us falan. hem fiyatları çooooook pahalı. işte gamepadi kafa karıştırıcı. zamanında assasins creedin bir kaç oyununu oynadım. ama cidden aynı şeyi tekrar ediyormuşum gibiydi. valhalla falan öyle midir bilmiyorum. fakat cod falan çok severim. sony exc oyunlar arasında tek denemek istediğim oyun ghost of tsushima fakat onun için de ps5 alınır mı bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozaman direk xbox alın geçin
sanırım öyle yapacağım hocam. rdr2 gta5 falan baya ucuzdu sanırsam xbox storeda. direkt oynarım öyle. pc exc oyunları çok açmıyor beni açıkçası. ve çok pahalı

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
x alırım zaten alırsam. 4k tv var ve bunu kullanmak isterim. ben çok sevmem last of us falan. hem fiyatları çooooook pahalı. işte gamepadi kafa karıştırıcı. zamanında assasins creedin bir kaç oyununu oynadım. ama cidden aynı şeyi tekrar ediyormuşum gibiydi. valhalla falan öyle midir bilmiyorum. fakat cod falan çok severim. sony exc oyunlar arasında tek denemek istediğim oyun ghost of tsushima fakat onun için de ps5 alınır mı bilmem

sanırım öyle yapacağım hocam. rdr2 gta5 falan baya ucuzdu sanırsam xbox storeda. direkt oynarım öyle. pc exc oyunları çok açmıyor beni açıkçası. ve çok pahalı
Tercih meselesidir hocam xbox alın kullanın sarmazsa satar ps geçer veya geçmezsiniz elinizde kalmaz yani

asko56

80+ Silver

ghost of tusima pc de var üstüne god of war 2018 ve yeni gow da 19 eylül de pc ye geliyor kesinlikle mac i satıp tüm parayı gaming pc yapın derim konsol xbox iyi güzel hoş xbox da da oyunlar 2500-3500 bedava degil üstüne gamepass ın seneligi 3700 tl psn den x1.5 pahalı

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
ghost of tusima pc de var üstüne god of war 2018 ve yeni gow da 19 eylül de pc ye geliyor kesinlikle mac i satıp tüm parayı gaming pc yapın derim konsol xbox iyi güzel hoş xbox da da oyunlar 2500-3500 bedava degil üstüne gamepass ın seneligi 3700 tl psn den x1.5 pahalı
Hocam mac derslerim için falan aşırı rahat oluyor benım için. Satamam yani. Oynicağım oyunlar rdr2 gta araba yarışı bf cod witcher falan bu oyunlar nerde daha ucuzsa onu alacağım sanırım

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
Tek bir oyun için tercih yapmamalısınız bence de. Xbox gamepadi için mi kafa karışıklığı yaşıyorsunuz orayı tam anlayamadım.

asko56

80+ Silver
Hocam mac derslerim için falan aşırı rahat oluyor benım için. Satamam yani. Oynicağım oyunlar rdr2 gta araba yarışı bf cod witcher falan bu oyunlar nerde daha ucuzsa onu alacağım sanırım
rdr2 xbox da daha ucuz bf zaten xbox da gamepass a dahil cod da xbox pass a dahil bir wicher birde gta5 ve gta6 alman gerekiyor o yüzden illa konsol diyorsan senin için xbox daha cazip

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
ikisinden birini almayı düşünüyorum. hem hikayeli hem call of durt gibi oyunlar oynamak istiyorum. ayrıca series s nasıldır? 60fps alır mı oyunlarda ona göre o seçeneği de düşünebilirim.
(yurtdışından getiricem.)

yarış oyunlarını da oynamak istiyorum özellikle forza vb.
Serie x de oyunlar bedava resmen çok ucuz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Hala oyun pahalı diyen insanlar var 8 yıldır ps kullanıyorum 750 tl üstü bir oyun almadım o 3k dediğiniz oyunlar xbox da kaç lira ha ben söyleyim xbox da o oyunlar YOK. Ve sonrasında oyunları indirim zamanı alıcaksın , çoğu oyunun üst versiyonları zamlanmıyor gow deluxe versiyonu indirim zamanı 1.300 tl ye düşüyor rdr 2 210 , gta v 110 , yani yok oyunlar pahalı yok şöyle böyle demeye hiç gerek yok 10 yaşındaki çoçuğa oyun konsolu sorunca playstation der , hiç xbox kafe duydunuz mu hayır playstation cafe diye bir gerçek var artık şu karşılaştırmayı bırakın he ucuz konsol istiyorum dersin anlarım o zaman da series s alıcaksın , x alan safdır.

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
Tek bir oyun için tercih yapmamalısınız bence de. Xbox gamepadi için mi kafa karı

Hoxam hem gamepad hem oynayacağım oyun fiyatları.
Gamepadinden çok memnun kalırsınız uzun kullanımda gerçekten çok rahat bir cihaz. Oyun fiyatları işi tamamen bütçesel o yüzden bişey diyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom