Arama sonuçları: *

1. 2000hs

Download - Upload Farkı?

müşteri hizmetleri böyle şeylere bakıyor . Adamların umrunda olmadan isteklerini yapıyorlar sonra senin benim internet yavaşlıyor sen bir ara bir kontrol etsinler başka yapılabilecek bir şey yok . Adamlar biz ses çıkartmadıkça hala uploadı düşük tutacaklar . ben ankaradayken simetrik 1-1...
  2. 2000hs

Download - Upload Farkı?

türkiyede asimetrik dsl kullandıkları için upload zaten düşük bir de şirketler bilerek vermiyorlar terbiyesizler.
  3. 2000hs

İnternetim iyi ama videolar da sorun oluyor

4k videolarda bekletme senin bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir bnim eski pc 4k video açınca frame-frame gidiyordu yeni pcde direkt akıyor
  4. 2000hs

steam yükleme hızım iyi mi?

iyi aşağı yukarı o kadar laırsın 88 mbps alıyorsun steamdan bu da çok normal
  5. 2000hs

upload hızı düşüklüğü sorunsalı

aynen sitede bir sroun var gibi geliyor bana
  6. 2000hs

evet simetrik var dediğin gibi fakat çok aşırı pahalı .
  7. 2000hs

onların sadece istek üzerine vermeleri çok saçma. paket yapmıyorlar almak için . illaki özel almak lazım benim anlayamadığım konu burası . simertik bir internet paketi sunsalar süper olacak fakat maalesef yapmıyorlar.
  8. 2000hs

aynen her zaman aynı sorun vardı . şu anda millet canlı yayın yapmaya çalışınca anladılar . önceden internete bir şeyler yüklemeye çalışanlar bu durumu çok iyi biliyor fakat hala neden verebildikleri halde vermemelerini anlamış değilim.
  9. 2000hs

bak bu öyle bir şey değil . ben 600 mbsp upload alıyordum fakat tarife ile vermiyorlardı. ben bunu demeye çalışıyorum.
  10. 2000hs

jahreine özel veriyorlar onu . ama normal paketlerde mbps internet hızı veriyor türknet
  11. 2000hs

atığım linke baksana bir tane daha atayım bak https://www.speedtest.net/result/9082672187 .verebiliyorlar ama vermiyorlar =D
  12. 2000hs

arkadaşlar bu internet sağlayıcıları neden dolayı upload hızlarını çok düşük veriyorlar . 100 mbsp download veriyorlar fakat 4 upload veriyorlar. aslında ülkede yüksek upload verilebiliyor (https://www.speedtest.net/result/9082675687)fakat neden şirketler böyle bir şey yapmıyor .
  13. 2000hs

KABLONET HIZ SORUNU

şu aralar internet bütün ülkede sıkıntı vallaha ama yinede sen kontrol et modemi .
  14. 2000hs

İnternet altyapım yok

çok talep olunca bu aralar şikayetler arttı . fakat iyi paket alırsan sorunyaşamıyordun . bir de bu arlar baya uzun sürüyor getirmesi arkadar 2 haftadır bekliyor
  15. 2000hs

Türk Telekom İnternet Hızı

Altyapı kötü olabilir.
  16. 2000hs

İnternetimden Düzgün Yararlanamıyorum

siz direkt teknik servisle konuşursanız daha iyi olur bence çünkü 9 destekleyip 3-4 alman çok ironik olur.
  17. 2000hs

Yardım Superbox 10mbps pakette 60mbps hız almak

superbox hızları arttırdı diye bir şey durdum 2 katı civarı ben de duyduğumda inanamamıştım. birçok kişi bugünden beri 2 kat arttı diyor.
  18. 2000hs

Hat değerlerim 24 mbps alır mı ?

;) seninde kardeşim
  19. 2000hs

sağolasın . şu anda olmasada yurtta allaha şükür internetim baya süper . evde her ne kadar 10 mbsp alsamda buna da şükür.
  20. 2000hs

alabilirsin . şimdiden hayırlı olsun.
Top Bottom