Öncelikle merhaba forumdaki internetten anlayan arkadaşlara bir sorum olucak
Benim şuanki altyapım 9 mbps yi destekliyor
Ben 16 mbps lik bir paket kullanıyorum fakat sadece 3 veya en fazla 4 mbps civarlarinda internet hızı alıyorum.
Bu türk telekomdan aldığım 2.paket ilk paketim 8 mbps likdi o zamanlarda 1 veya 2 mbps alıyordum
Sorum şu ben gene paketimi arttırırsam internet hızım yükselir mi ?
2. Sorum modemi değiştirsem etki eder mi? modem 3 senelik felan.
Ve bu adamlar niye paketim desteklerken bana almam gerektiğim interneti vermiyorlar ne zaman arasam arıza kaydı alindi diyolar yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar vallaha bıktım bu türk telekomdan değiştirmek istiyorum fakat hangi şirkste geçiyim hiç bir fikrim yok ve aynı şeylerin yaşanıp yaşanmıyacağını bilmiyorum
(Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.)
Benim şuanki altyapım 9 mbps yi destekliyor
Ben 16 mbps lik bir paket kullanıyorum fakat sadece 3 veya en fazla 4 mbps civarlarinda internet hızı alıyorum.
Bu türk telekomdan aldığım 2.paket ilk paketim 8 mbps likdi o zamanlarda 1 veya 2 mbps alıyordum
Sorum şu ben gene paketimi arttırırsam internet hızım yükselir mi ?
2. Sorum modemi değiştirsem etki eder mi? modem 3 senelik felan.
Ve bu adamlar niye paketim desteklerken bana almam gerektiğim interneti vermiyorlar ne zaman arasam arıza kaydı alindi diyolar yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar vallaha bıktım bu türk telekomdan değiştirmek istiyorum fakat hangi şirkste geçiyim hiç bir fikrim yok ve aynı şeylerin yaşanıp yaşanmıyacağını bilmiyorum
(Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.)