Neler Yeni

İnternetimden Düzgün Yararlanamıyorum

Faraklit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Köroğlu
Öncelikle merhaba forumdaki internetten anlayan arkadaşlara bir sorum olucak
Benim şuanki altyapım 9 mbps yi destekliyor
Ben 16 mbps lik bir paket kullanıyorum fakat sadece 3 veya en fazla 4 mbps civarlarinda internet hızı alıyorum.
Bu türk telekomdan aldığım 2.paket ilk paketim 8 mbps likdi o zamanlarda 1 veya 2 mbps alıyordum
Sorum şu ben gene paketimi arttırırsam internet hızım yükselir mi ?
2. Sorum modemi değiştirsem etki eder mi? modem 3 senelik felan.
Ve bu adamlar niye paketim desteklerken bana almam gerektiğim interneti vermiyorlar ne zaman arasam arıza kaydı alindi diyolar yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar vallaha bıktım bu türk telekomdan değiştirmek istiyorum fakat hangi şirkste geçiyim hiç bir fikrim yok ve aynı şeylerin yaşanıp yaşanmıyacağını bilmiyorum
(Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.)

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
siz direkt teknik servisle konuşursanız daha iyi olur bence çünkü 9 destekleyip 3-4 alman çok ironik olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağan Cafer Taran
Öncelikle merhaba forumdaki internetten anlayan arkadaşlara bir sorum olucak
Benim şuanki altyapım 9 mbps yi destekliyor
Ben 16 mbps lik bir paket kullanıyorum fakat sadece 3 veya en fazla 4 mbps civarlarinda internet hızı alıyorum.
Bu türk telekomdan aldığım 2.paket ilk paketim 8 mbps likdi o zamanlarda 1 veya 2 mbps alıyordum
Sorum şu ben gene paketimi arttırırsam internet hızım yükselir mi ?
2. Sorum modemi değiştirsem etki eder mi? modem 3 senelik felan.
Ve bu adamlar niye paketim desteklerken bana almam gerektiğim interneti vermiyorlar ne zaman arasam arıza kaydı alindi diyolar yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar vallaha bıktım bu türk telekomdan değiştirmek istiyorum fakat hangi şirkste geçiyim hiç bir fikrim yok ve aynı şeylerin yaşanıp yaşanmıyacağını bilmiyorum
(Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.)
Altyapı dan kaynaklanıyor olabilir belki

Faraklit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Z
siz direkt teknik servisle konuşursanız daha iyi olur bence çünkü 9 destekleyip 3-4 alman çok ironik olur.
Daha bu akşam konuştum diyorlar arıza kaydina bakıcaz bir sorun gözükmüyor ne zaman arasam aynı şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom