Neler Yeni

Hat değerlerim 24 mbps alır mı ?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar TTnetin 24 mbpslik paketine geçicem. Sizce 24 mbpsyi sıkıntısız (yani şikayetlerde var ya 24 mbps paketim 10 mbps alıyorum) gibi olmaz demi ?
İşte hat değerlerim:

1586351855422.png

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Hat Değerlerin İyi Alabilir.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilirsin . şimdiden hayırlı olsun.
Eyvallah kardeşim darısı olmayanlara inşallah. Yani çokda iyi bir hız değil günümüz dünya internetine bakıcak olursak ama sürekli adls hizmetinden 3 4 mbps yi geçmeyince internet insan psikolojikmen seviniyor :) .

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Eyvallah kardeşim darısı olmayanlara inşallah. Yani çokda iyi bir hız değil günümüz dünya internetine bakıcak olursak ama sürekli adls hizmetinden 3 4 mbps yi geçmeyince internet insan psikolojikmen seviniyor :) .
sağolasın . şu anda olmasada yurtta allaha şükür internetim baya süper . evde her ne kadar 10 mbsp alsamda buna da şükür.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Arkadaşlar anladığım bir konu değil o yüzden benim de yardıma ihtiyacım var. Şuan 16 mbps'lik tarife kullanıyorum değerler nasıl yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ben VDSL tarifeye geçtiğimi varsayarsak burada yazan değerlerin üstüne çıkamayacak mıyım yoksa bunlar sadece ADSL için mi geçerli? Teşekkürler
1586357831587.png

106410

80+ Silver
Arkadaşlar anladığım bir konu değil o yüzden benim de yardıma ihtiyacım var. Şuan 16 mbps'lik tarife kullanıyorum değerler nasıl yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ben VDSL tarifeye geçtiğimi varsayarsak burada yazan değerlerin üstüne çıkamayacak mıyım yoksa bunlar sadece ADSL için mi geçerli? Teşekkürler
Alıntıyı görüntüle

Maksimum 20 Mbps alabileceğin gözüküyor fakat bu değeri tam olarak alamazsın yani ADSL'den geçtiğine pek değmez.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Alıntıyı görüntüle
Bu konuyla ilgili bir tecrübem yok doğrusu. O yüzden bu konuyu açtım ama şu linkten alt yapını ölçtür bakalım maks kaç mbps alabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Maksimum 20 Mbps alabileceğin gözüküyor fakat bu değeri tam olarak alamazsın yani ADSL'den geçtiğine pek değmez.
Technopat'ta yazılmış bir rehberi okudum şimdi. " Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. " şöyle bir şey yazıyor. Anladığım kadarıyla VDSL'e geçmeden VDSL'de ne hız alacağım anlaşılamaz. Ama ADSL'de tarifem 16 mbps olmasına rağmen tam hız alıyorum VDSL'de de öyle olur mu ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom