uygulamaya kayıt oldum bi kere daha içerden kayıt olmak lazım galiba ondada sms gelmedi 3 kere denedim 1 hafta olması kötüymüş kodu başkasına verebiliyor muyum kullansıjn diye?
Monitörden ayarlarım ben ona gerek duymuyorum harici bi özellik yoksa fakat bu sürücüler kısmındakileri indirmelimiyiz?
Güncelledim 2006 dan kalmaydı sürücüsü şimdi 2023 oldu faydası olmuştur herhalde
Ne zaman satın aldınız ve ne kadara aldınız bende muhtemelen bunu alacağım pivotlar çok yer kaplıyor duvardan 20 cm yakından monitöre bakmak istemiyorum bu monitörün standı şuan kullandığıma benziyor
Teşekkür ederim çok fazlaymış almaktan vazgeçtim direk monitör dibime geliyor rahatsız olursam geri ittirme şansım yok ben pivot monitör bakmayayım en iyisi
Gelince ölçer misin benim şuanki monitörüm duvara yaslayınca ekrana kadar 12 cm masanın derinliği 70 cm geçen samsung g4'ün sordum onun 17cm miş lenovonun resimlerden daha uzun gibi monitöre ne kadar yakın olacağım onu öğrenmek istiyorum
şu iki parçayı ölçme şansın var mı monitör bana ne kadar yakın olacak onu hesaplamaya çalışıyorum masa derinlik 70 cm sizinki kaç ayrıca
1720627710
40cm baya az uzun kullanımda rahatsız edebilir fps oyuncuları 5 cm den bakıyor gerçi ama bilemedim
benim masa derinlik duvara kadar 70 cm sizin daha ufakmış az önce attım ekran görüntüsündeki parçaları ölçme imkanınız var mı monitör bana ne kadar yakın olacak onu hesaplamak istiyorum
Bu monitörler neden hep böyle öne doğru uzuyor masama sığmayacak diye almaya korkuyorum arkadaki stand 10 cm olsa aradaki monitörü tutan aparat 10 cm olsa monitöre dibinden bakacakmışız gibi duruyor masa 70 cm