Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo r25i-30 - 4399₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
benim masa derinlik duvara kadar 70 cm sizin daha ufakmış az önce attım ekran görüntüsündeki parçaları ölçme imkanınız var mı monitör bana ne kadar yakın olacak onu hesaplamak istiyorum
Şu anda dışarıdayım, gözüm ile monitör arasında tahmini 40cm kadar var

kullanıyorum gayet güzel monitör. bende 1 adet ölü piksel çıktı fakat aldığım zaman başka şehre gideceğim için iade etmek istemedim. İncelenmesi iadenin kabul edilmesi falan sürecekti. Fakat bu şans işidir arkadaşımda benden sonra aldı onda hiç çıkmadı. Monitör hakkında tek sorun alt standına pek oturmuyor. Gene benden kaynaklı sorunda olabilir fakat çok sorun değil. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ayarlarımı isteyene atabilirim.

Gamze3310

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gamze Çelik
kullanıyorum gayet güzel monitör. bende 1 adet ölü piksel çıktı fakat aldığım zaman başka şehre gideceğim için iade etmek istemedim. İncelenmesi iadenin kabul edilmesi falan sürecekti. Fakat bu şans işidir arkadaşımda benden sonra aldı onda hiç çıkmadı. Monitör hakkında tek sorun alt standına pek oturmuyor. Gene benden kaynaklı sorunda olabilir fakat çok sorun değil. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ayarlarımı isteyene atabilirim.
1720627644984.png
1720627648686.png

şu iki parçayı ölçme şansın var mı monitör bana ne kadar yakın olacak onu hesaplamaya çalışıyorum masa derinlik 70 cm sizinki kaç ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda dışarıdayım, gözüm ile monitör arasında tahmini 40cm kadar var
40cm baya az uzun kullanımda rahatsız edebilir fps oyuncuları 5 cm den bakıyor gerçi ama bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şu iki parçayı ölçme şansın var mı monitör bana ne kadar yakın olacak onu hesaplamaya çalışıyorum masa derinlik 70 cm sizinki kaç ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

40cm baya az uzun kullanımda rahatsız edebilir fps oyuncuları 5 cm den bakıyor gerçi ama bilemedim
Neden rahatsız etsin ki? asıl yakın olması daha sıkıntı, ben çift monitör kullanıyorum istesemde yakına çekemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,951
Son üye
onuralkr
Top Bottom