Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3964 TL!

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Arkadaşlar, bassı çok diyenler gördüm, cloud 3 basıı az olarak bilinir, 120 küsür saat şarjı hiçbir kulaklıkta kolay kolay bulamazsınız, rtngs'in incelemesine göre bu kulaklık bu fiyat aralığında altın resmen. Bilen bilmeyen herkes yazmış. Hs80max denilen kulaklığın şarjı 7 saat.

En iyi kulaklık sıralamasında bu fiyatta daha iyisi yok.

En iyiden aşağıya doğru, cloud 3ün bir üstü 10 bin tl, fark 0.1, g pro x kadar kafa sıkıştıran bir kulaklık bilmiyorum, steel series kırılmasıyla ünlü, turtle tr de yok, astro trde yok. Arctis pro yine kırılanlardan, bi de fiyat :D Bu fiyata tek eleştirilebilecke yönü bass zayıflığı olabilir.

1732031592020.png

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rows official
hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.
hocam 32k hz mı kullanayım 16k hz mı ben suan 32k hz kullanıyorum daha yuksek dıye

CptSpork

80+ Bronze

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Şöyle duruyor beyaz olursa iyi bende monitör ve mouse pad arıyorum:)
Benim kasa morpheus soğutucu arctic 3 420 mm ssd var. Anakart varda almıştım indirimden ama b650 tomahawk oda siyah satıp beyaza çevirsem mi çok sırıtırmı içinde onu düşünüyom. Ekran kartı tuf 4070ti süper white uyguna bulursam o olacak işlemci 9800x3d olacak ram ve psu bakacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud3 hastasına giden bi kulaklık daha cok. Hs80max herseyi ile daha iyi ama sadece ve illa oyun diyorsan cloud3. hs80 ile de herturlu sesi vs kasarsın ama cloud3 un olayi tiz sesi az vermesi.
Tiz sesi verdiği için daha iyi mi ses kasılıyor. Genel olarak oyun için arada dc filan konuşma veya oyundan konuşma. Arada müzik olur. Veya kickden birşeyler izlerim o şekil.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
Alınır mı bu bilemedim iyi mi kötü mü
hocam ben vallahi aldım memnunum çok güzel mikrofonu 32 bitde mükemmel arka plan sesi yok rahat bi şekilde alabilirsiniz. müzikte söyliyim baslar iyi ancak böyle tam müzik keyfini alamayabilirsiniz ama çok da kötü değil

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Beyaz set olacaksa shell sette dizmen lazım. :D
Yapacağız 9 set parıl parıl

Benim kasa morpheus soğutucu arctic 3 420 mm ssd var. Anakart varda almıştım indirimden ama b650 tomahawk oda siyah satıp beyaza çevirsem mi çok sırıtırmı içinde onu düşünüyom. Ekran kartı tuf 4070ti süper white uyguna bulursam o olacak işlemci 9800x3d olacak ram ve psu bakacam
Benim anakart asus rog tam beyaz değil

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Onunda keşke beyazı olsaydı 😂 şimdi mouse ve kalvye beyaz düşünüyorum kulaklık siyah kötü durur mu bilemedim sistemde beyaz diziyorum bı monitörler siyah
siyah renk alırsan sırıtmaz

eneskaya6

80+ Silver

Tiz sesi verdiği için daha iyi mi ses kasılıyor. Genel olarak oyun için arada dc filan konuşma veya oyundan konuşma. Arada müzik olur. Veya kickden birşeyler izlerim o şekil.
esporcu ya da aşırı rank kasan degilseniz cloud almayın derim cunku hs80 gibi seçeneğiniz varken onu almak genel anlamda daha mantıklı.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
esporcu ya da aşırı rank kasan degilseniz cloud almayın derim cunku hs80 gibi seçeneğiniz varken onu almak genel anlamda daha mantıklı.
E sporcu değilim ama fps oynarken ciddi anlamda kasıyorum rank bayadır oynamıyorum ama oynayıncada ciddi anlamda kasıyorum

Top Bottom