KadirS01
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 72
- İsim
- Kadir
Arkadaşlar, bassı çok diyenler gördüm, cloud 3 basıı az olarak bilinir, 120 küsür saat şarjı hiçbir kulaklıkta kolay kolay bulamazsınız, rtngs'in incelemesine göre bu kulaklık bu fiyat aralığında altın resmen. Bilen bilmeyen herkes yazmış. Hs80max denilen kulaklığın şarjı 7 saat.
En iyi kulaklık sıralamasında bu fiyatta daha iyisi yok.
En iyiden aşağıya doğru, cloud 3ün bir üstü 10 bin tl, fark 0.1, g pro x kadar kafa sıkıştıran bir kulaklık bilmiyorum, steel series kırılmasıyla ünlü, turtle tr de yok, astro trde yok. Arctis pro yine kırılanlardan, bi de fiyat Bu fiyata tek eleştirilebilecke yönü bass zayıflığı olabilir.
Corsair HS80 MAX WIRELESS Review
The Corsair HS80 MAX WIRELESS are mid-range wireless gaming headphones. They offer connection options via Bluetooth or their wireless USB dongle, allowing for us...
www.rtings.com
En iyi kulaklık sıralamasında bu fiyatta daha iyisi yok.
En iyiden aşağıya doğru, cloud 3ün bir üstü 10 bin tl, fark 0.1, g pro x kadar kafa sıkıştıran bir kulaklık bilmiyorum, steel series kırılmasıyla ünlü, turtle tr de yok, astro trde yok. Arctis pro yine kırılanlardan, bi de fiyat Bu fiyata tek eleştirilebilecke yönü bass zayıflığı olabilir.