❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

ben paylaşabilirim kesinlikle büyük fark var dostlar deneyin

Alıntıyı görüntüle
beğenen dostlarım en iyi cevap diye raporlarsanız sevinirim :)
ben equalizerden bu şekilde kullanıyorum
1744635457526.png

geçilmez. geçilirse sadece pil süresi için geçilir.
1 hafta önce 4k ya aldım. aktif olarak 1 haftadır kullanıyorum. c2 kabloludan geçtim. cs2 de ikisi de oldukça başarılı. 4k altında fps oyunları için en iyi kulaklık. hatta 6k altındaki fiyat için de en iyisi.
HS80 Kablolu ama

Beyler gecen 3300 kusurken alamamistim alayimmi simdi ?

Geri yükleme yapmadan düzelmiyor maalesef. Kendi uygulamasını yüklediğim ses aygıtı geliştirici seçeneklerindeki loudness equalization ve bas arttırıcı özellikleri kayboluyor. Bu ayar benim için çok önemli. Sende bu ayarlar görünüyor mu?
evet hocam kitleniyor kullanamıyorsun düzeltmiştim onu ben reddite görmüştüm çözümünü ama hatırlayamadım kullanmıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben equalizerden bu şekilde kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
evet hocam bencede eq suz biraz yetersiz kalıyor 👍

evet hocam kitleniyor kullanamıyorsun düzeltmiştim onu ben reddite görmüştüm çözümünü ama hatırlayamadım kullanmıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam bencede eq suz biraz yetersiz kalıyor 👍
onun sorununu çözmem gerekiyor hocam bulabılırmısın tekrar

denedim seste değişiklik var ama tam çözemedim
var hocam en azından kendim eski halini kullanamıyorum telefon kulaklığı gibi geliyor basslı bir şarkıda deneyi anlarsınız daha rahat duyuluyor

Hocam ayarları defaulttan hepsi %50deyken kaç tık arttırdığınızı yazabilir misiniz? 3-4-1-3-0 gibisinden
hocam hiç hatırlamıyorumki tık olarak arttırmamıştım fotoyu yakınlaştırıp göz kararı yapın dehşet fark ettirmez zaten geri dönüşlerinizi bekliyorum :)

Geri