TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 731
Uygulamasını kurduğunuzda ve usb c ile bağladığınızda kendisi yapıyorgüncellemeyi nerden yapıyoruz kanka
Uygulamasını kurduğunuzda ve usb c ile bağladığınızda kendisi yapıyorgüncellemeyi nerden yapıyoruz kanka
hocam sizde bir sorun olmuş thx aktif etmemiş olabilirsiniz ben güncelleme ve thx sonrasında sesi %50 den fazla açamadım baş ağrıtıyorÖnce kablolusunu alıp iade ettim sonra da kablosuzunu. Bu kulaklığın ses yüksekliği problemi var. Derdiniz sadece oyun oynamaksa alınabilir ama film izlemek müzik dinlemek gibi aktivitelerde de kullanabileceğiniz bir şey istiyorsanız kesinlikle uzak durun. Mikrofonu ve ses kastırması haricinde bir cacık olmaz bu kulaklıktan.
Valla her türlü ayarı yaptım. Hatta HyperX in desteğiyle vs de mailleştim. Ne ses düzeyi yeterli ne basslar iyi genel olarak verim alamadım ve iade ettim.hocam sizde bir sorun olmuş thx aktif etmemiş olabilirsiniz ben güncelleme ve thx sonrasında sesi %50 den fazla açamadım baş ağrıtıyor
Öznel bir durum hocam. Sen eğer ben kulaklıkla müzik film vs de takılırım diyorsan bence alınmaz.Şimdi konunun sonunda alınır mı alınmaz mı ?
Amazon iade alıyordu, oradan alınabilir. İade ürün alıyorsa Hepsiburada'dan da alınabilir. Denenebilir ve beğenilmezse iade edilebilir.Şimdi konunun sonunda alınır mı alınmaz mı ?