bende de tam tersi oyundan mermi sesi alınca pencereye çıkıyorum adam mı vurdular diye xd ayar çekmek şart.cs2 için almıştım ses kasmak çok sıkıntı
güncellemeyi nerden yapıyoruz kankacihazı aldığınız gibi kullanırsanız pişman olursunuz ancak yazılım güncellemesini yapıp thx active ederseniz bambaşka bir kulaklığa dönüşüyor şar süreside çok iyi tavsiye ederim
Hyperx el değiştirdi çünkü hocam üretimini HP yapıyor maliyet düşmek için bazı şeylerden kısmışlar o yüzden sorun yaratabiliyor bazen ama ayarları yapınca genel olarak çoğu kişi memnun.bu kulaklığın incelemelerine bakıyorum gayet iyi ama kullanıcı yorumlarında hep bir ''ses az'' ''ekolayzır ayarı gerekli'' yorumları görüyorum elim bir türlü almaya gitmiyor aksine hyper x ürünlerini de zamanında beğenerek kullandım çok kararsızım bu kulaklık özelinde ayrıca konu içerisinde razer övülüyor buna anlam veremiyorum senelerce razer ürünü satmış bir insan olarak hayatımda razer kadar sorunlu malzeme kalitesi kötü ürün görmedim kulaklığın ses performansı iyidir klavyesinin tuş basımı harikadır bunlar ile ilgili hiçbir itirazım olmaz ama razer malzeme kalitesinde yerlerde kulaklığın padlerinin derisi kafa bandının derisi 6 ayda soyulur bağlantı yerlerindeki plastik parçalar çatlar kırılır mouselarının scrollu bozulur çift basma yapar klavyesinin random birkaç tuşunun ledi bozulur çift basar vs vs bunların sattığım ürünlerde karşıma çıkma oranı abartısız 10 üründe 6 falan yani uzun lafın kısası razer benim hep başımı ağrıttı
nova 5 yerine razerden bir model veya bu olabilir bence steelseries giriş seviyelerde yetersiz kalmış gibi geliyor rtingsten puanlara göre bakabilirsinizBunu mu alayım 5.5 k nova 5 mi? Ya da ne alayım yardımcı olabilecek var mı? Bu kulaklık çok terletir mi?
Kingston üretimi de kullandım ama cloud3 bence daha iyiHyperx el değiştirdi çünkü hocam üretimini HP yapıyor maliyet düşmek için bazı şeylerden kısmışlar o yüzden sorun yaratabiliyor bazen ama ayarları yapınca genel olarak çoğu kişi memnun.
nova 5 i 1 yıl kadar kullandım kulaklık küçük olduğu için en son isyan ettim ve şimdi cloud3 ü sipariş verdim ama 2 si de kaliteli kulaklıklar.nova 5 in kumaş pedleri var terletme yapmaz,40 mm sürücü varken bunda 53mmBunu mu alayım 5.5 k nova 5 mi? Ya da ne alayım yardımcı olabilecek var mı? Bu kulaklık çok terletir mi?