❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 3 Wireless 4009 TL

ben 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kendi uygulamasından ekolayzır ayarını yaptım mis gibi kullanıyorum. En çok hoşuma giden özelliği ise şarj konusu bir şarj ediyorum ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. Sadece discordda falan denemedim. Steam üzerinde arkadaşlarla konuşuyorum microfonunda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Barracudanın bundan iyi olduğunu düşünen varsa bu fiyata kapalı kutu vereyim size beyler

Ben g733 ten geçtim 3kya aldık kardeşle biz, kafayı ilk başlarda sıkıyordu ama alıştı sonra, mikrofonu da çok başarılı bence ayar çektikten sonra cillop gibi kulaklık çok nadir şarja takıyorum

Ürün tekrardan indirimde hepsiburadada en son teknosa 3500e satmıştı 4000e düşmüş bence iyi fiyat konu açamadığım için buraya yazıyorum

Cloud 3 ses kasmada ve seste gerçekten yetersiz cloud 2 alıp kullanın daha iyidir net hepsini kullandım en tatmin edeni cloud 2 mikrofon olarak tatmin edeni cloud 3.

Cloud 3 ses kasmada ve seste gerçekten yetersiz cloud 2 alıp kullanın daha iyidir net hepsini kullandım en tatmin edeni cloud 2 mikrofon olarak tatmin edeni cloud 3.
Dolby ile eq ayarı yaparsan bu bütçede cloud 3 wireless ın üstüne kulaklık yok

Geri