❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 3 Wireless 4009 TL

Kablo sıkıntı yaratmıyorsa kablolu tercih etmen senin yararına olur. Hem çözünürlük artar hem de kablosuzun getirdiği birçok handikaptan kurtulmuş olursun.
heves ettim hocam kablosuz kulaklıklara bide almışken ufaktan bayılayım bir kere alayım diyorum

bende cloud 2 vardı kendi kendine bozuldu. Kalite olarak bence başarılı değiller.
Kimisi de 10 yıl kullanmış. Kulaklıklar daha hassas, çok değişkenli ürünler. Performansları da kaliteleri de kişiye göre değişebiliyor.

3kya aldığım barracuda şuna seste boy boy fark attı ya, daha da hyperx almam. Gerçekten ses olarak çok kötü
Hyperx demeyelim bence model bazında konuşmak lazım, cloud orbit s hepsine fark atar benden demesi.

Seslerde robotlaşma var. Bu şikayette bir sürü konu şikayete denk geldim. Senin sesin karşıya dinlediğin müzik film arkadşlarının sesleri fark etmiyor hepsi birden robotlaşıyor. Bunu şey gibi düşünme internetinde ufak kesilmeler olduğundaki robotlaşma değil bildiğin sen robotmuşsun gibi ses gidiyor. Kesinti vs yok robot konuşuyor gibi oluyor.
bende de havit fuxi h7 de boyle oluyordu..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri