❌İndirim Bitti! HyperX Cloud 3 Wireless 4009 TL

Hocam peki ayar yapmak kolay mı? Hangi uygulamadan yapacağız ve ayardan sonra bu paraya değer bi ses verir mi almayı düşünüyorum da?
Cloud 3 eq reddit yaz çıkıyor. Hatta bu forumda da rehberini yapan arkadaş vardı donanım arşivi yazabilirsin. Dts unbound ile yapılan rehber olacak onu uygulayın. Oradan kendinize göre ayarlarsınız onu beğenmezseniz. Bu işler kişiden kişiye değişir çünkü herkesin kulağının işittiği frekans değerleri dahi farklı sonuçta.

3kya aldığım barracuda şuna seste boy boy fark attı ya, daha da hyperx almam. Gerçekten ses olarak çok kötü
Hocam demek ki ayar yapman gerektiğini bilmiyormuşsun 😂 Razer barracuda’dan geçtim buna ses seviyesi %46-%50 arası anca kullanabiliyorum

valla amazon geçen hafta düz barracuda'yı 3kya sattı millet laf yaptı kırılıyor mırılıyor beğenmedim diye, allah belamı versin şu kulaklıktan malzeme olarakta ses olarakta 5 kat iyi ikisi de elimde cloud 3ü duvara vurasım geliyor aldığım güne lanet ediyorum
Elimdeki kulaklığı satarsam sende cloud 3 satarsan şayet alırım hocam :)

Aldım, konu için teşekkürler.

Hocam peki ayar yapmak kolay mı? Hangi uygulamadan yapacağız ve ayardan sonra bu paraya değer bi ses verir mi almayı düşünüyorum da?
hayır zor değil ayarda gösterilen değerlere getiriyorsun her şeyi çok basit. bende de barracuda x var eq yaptıktan sonra fark ettiriyor ben dolby atmos almıştım ama hyperxin kendi yazılımı da alınabilir fark yok zaten

Abov eq çekmeyi bilmeyen adam boş yapıyir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Barracuda kötü buna göre eq çekmeyi bilmiyor millet
Eq çektin mi mük 40 Tl dolby alıyorsun ayarı yapıp keyfine bakıyorsun

mıllet 3k kusurdan almıstı ben alamamaıstım sımdı konuda alanlar begenmedım dıyor bı cacık anlamadım bu ısten
Al memnun olmazsan bana yaz 😄 10 numara kulaklık. Sadece 1 2 ayar yapman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolbyde bu araları yapın 10 numara oluyor

Ekler

• 1737158274734.png
    1737158274734.png
    310.8 KB · Hit: 110
Konuda eqolayzer ayarı yapılması gerektiğini yazan veya eqolayzer ayarını paylaşanlar anlatmış zaten. Alınacak çoğu kablosuz kulaklık eqolayzer ayarına ihtiyaç duyar kişiye göre. Bu kadar para verip de uğraşılmaması gerektiğini düşünenler kullanabilir farklı modelleri. Malzeme kalitesi konusunda da ayrıca araştırılmasını öneriyorum.

Barracudayla karşılaştırılabilecek bir kulaklık değil zaten biri 2600e satıldı biri 4000e
ki bu fiyata gayet güzel bir kulaklık alanlar pişman olmaz.

Bunun kablolu olanla bir farkı var mı şimdi kablolusunu alacağım
İkisine de ayar yapıldığında hem ses kalitesi hem de mikrofon kalitesi kabloluda daha iyi olabilir. Konuda yazılanlar yapılırsa kablosuz modeli de memnun eder. Özellik olarak farkı bulunmuyor göze değecek şekilde.

Geri