timelytie
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
daha var mı kod hocamDonanımArşivi’ne özel. Takipte kal![]()
daha var mı kod hocamDonanımArşivi’ne özel. Takipte kal![]()
LJDOFJFKFKODKF tamam.Tükendi, aktif oldukça paylaşırım.
Bende sana söz veriyorum alıcam.Söz, sana indirimli ürün aldırcam shdjdkdl
Hepsiburada influencer tayfa ile canlı yayın yapıyor influencer lar canlı yayında kodları söylüyor. Sanki devlet sırrı gibi saklamışlar. Uygulamaya girince zaten canlı yayın simgesi çıkıyor sağ alt köşede.Kodlari nerden buluyorsun acaba ?
He hacı, senden de kodlar bekliyoruz ahsjdkdlHepsiburada influencer tayfa ile canlı yayın yapıyor influencer lar canlı yayında kodları söylüyor. Sanki devlet sırrı gibi saklamışlar. Uygulamaya girince zaten canlı yayın simgesi çıkıyor sağ alt köşede.
hangi influencerlarHepsiburada influencer tayfa ile canlı yayın yapıyor influencer lar canlı yayında kodları söylüyor. Sanki devlet sırrı gibi saklamışlar. Uygulamaya girince zaten canlı yayın simgesi çıkıyor sağ alt köşede.
Sürekli değişiyor. Sabit değil. Mesela bu kodları Barçın Sürmeli diye biri vermiş. Ben ilk defa duydum adını.hangi influencerlar
Bende kod yok ama almak isteyene balık tutmayı öğretirim. Forumda iki kod paylaştım diye övün şimdi hacı. Bi de donanım arşivine özel diye gaza gelmiş hey AllahımHe hacı, senden de kodlar bekliyoruz ahsjdkdl
Yahu bir şey demiyorum, sonrasında söyle, paylaş ki herkes faydalansın. Latifeleri idrak edemeyene de ne diyim, biraz relaks yaşa hayatı hacıSürekli değişiyor. Sabit değil. Mesela bu kodları Barçın Sürmeli diye biri vermiş. Ben ilk defa duydum adını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende kod yok ama almak isteyene balık tutmayı öğretirim. Forumda iki kod paylaştım diye övün şimdi hacı. Bi de donanım arşivine özel diye gaza gelmiş hey Allahım![]()
gaza geldiğim yok, bir kişi bile indirimle ürün aldıysa ne mutlu bana. iyi geceler hacım.Sürekli değişiyor. Sabit değil. Mesela bu kodları Barçın Sürmeli diye biri vermiş. Ben ilk defa duydum adını.
Bende kod yok ama almak isteyene balık tutmayı öğretirim. Forumda iki kod paylaştım diye övün şimdi hacı. Bi de donanım arşivine özel diye gaza gelmiş hey Allahım![]()
Teşekkürler hocam merakla yeni kod paylaşımlarınızı beklemekteyim. İyi geceler dilerimYahu bir şey demiyorum, sonrasında söyle, paylaş ki herkes faydalansın. Latifeleri idrak edemeyene de ne diyim, biraz relaks yaşa hayatı hacıelbette kodları bir yerimden çıkarmıyorum ahsjdkdl maksat herkes faydalansın.
gaza geldiğim yok, bir kişi bile indirimle ürün aldıysa ne mutlu bana. iyi geceler hacım.