❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

Uğraşılması gerek, bazı kişiler uğraşınca da sevmeyebiliyor, fiyatı dolayısıyla tek seçenek bu civarda.
Neyle uğraşıcaz hocam ben fazla memnun değilim. FPS oyunları için mükemmel ama basları vs yok. Her türlü oyunları oynuyorum. Kablolu model var

yaptığınız ayarlar nelerdir hocam
ben paylaşabilirim kesinlikle büyük fark var dostlar deneyin

1744628312317.png

beğenen dostlarım en iyi cevap diye raporlarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Neyle uğraşıcaz hocam ben fazla memnun değilim. FPS oyunları için mükemmel ama basları vs yok. Her türlü oyunları oynuyorum. Kablolu model var
Ses profilleri benzer gibi, buradaki ayarlar az çok iş görebilir. Konuda farklı bilgiler de var.

burası çok büyük fark ettirmiyor denedim fark isteyen dolby ayarını yapsın farklı kulaklık kullanıyor gibiyim

Satın alalı 5 ay oldu. Firmware güncellemesini yaparken kablo ile bağlamıştım %92’ye kadar şarj olmuştu. Haftasonundan haftasonuna 2-3 rekabetçi atıyorum genelde, aldığımdan bu yana 2 gün önce ilk defa şarj ettim. Sırf 120 saatlik pil kapasitesi için bile alınır.

Satın alalı 5 ay oldu. Firmware güncellemesini yaparken kablo ile bağlamıştım %92’ye kadar şarj olmuştu. Haftasonundan haftasonuna 2-3 rekabetçi atıyorum genelde, aldığımdan bu yana 2 gün önce ilk defa şarj ettim. Sırf 120 saatlik pil kapasitesi için bile alınır.
Güncelleme yapmadan önceki ve yaptıktan sonraki ses kalitesi farklı mıydı?

Güncelleme yapmadan önceki ve yaptıktan sonraki ses kalitesi farklı mıydı?
Hiçbir fark yoktu. Zaten güncelleme dosyası da bozukmuş. Güncellememe rağmen bilgisayarı her yeniden başlatmamda tekrar güncelle butonu çıkıyordu. Hyperx ile mailleştim. Sürüm hatalıymış, sürümü kaldırdılar.

akşam deniyecem. DTS denedinmi hiç.
yok hocam kendi programındaki ses modları dts x olsun dtx headphone olsun sesi daha kötü yapıyor diye düşünüyorum kendi dolby ayarım ses daha tok ve bassları belirgib hale getiriyor tüm oyunlarda ve günlük kullanımda daha iyi ses verdiğini düşünüyorum deneyebilirsiniz buradan geri dönüş yaparsınız :)

yok hocam kendi programındaki ses modları dts x olsun dtx headphone olsun sesi daha kötü yapıyor diye düşünüyorum kendi dolby ayarım ses daha tok ve bassları belirgib hale getiriyor tüm oyunlarda ve günlük kullanımda daha iyi ses verdiğini düşünüyorum deneyebilirsiniz buradan geri dönüş yaparsınız :)
Normalde Dolby oyun modunda kullanıyorum film izlerken film moduna alıyorum seninkini deneyip yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri