❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Kargosu hala eline ulaşamayan var mı neredeyse 1 hafta olacak dün kayıt oluşturdum Teknosa dan

Ekler

• 1000196065.webp
    1000196065.webp
    89.9 KB · Hit: 109
  • 1000196066.webp
    1000196066.webp
    80.6 KB · Hit: 107
Kargosu hala eline ulaşamayan var mı neredeyse 1 hafta olacak dün kayıt oluşturdum Teknosa dan
Aynı şekil kargoya verilmedi. Kayıt oluşturmamıştım, sonuç gelince burayı da bilgilendirir misin?

Yanlış Kategori
İlgilenen varsa özelden yazabilir.

Hocam selam. Size dönüş yapıldı mı, benimki hâlâ kargoya verilmedi.

Benim de hâlâ kargolanmadı, stokta olan mağazaya gitsek alamaz mıyız? Müşteri hizmetleri alamazsınız dedi ama doğruluğu nedir bilmiyorum, belki mağaza personeli yardımcı olur.

Dün Teknosa'yla iletişime geçtim. Depoyla iletişime geçip dönüş yapacaklarını söylediler. Dönüş yapılınca da "Kargo kodunuz oluşturulmuş, kargoya verilecektir" dediler. Sitede herhangi bir kargoya verme işlemi görülmüyor. Şimdi araya bayram girecek. Süreç en az 3 haftaya uzayacak gibi duruyor.

Kablolu gelmedi değil mi hata değilmiş yani ben daha kargo kutusunu açmadım bilmiyorum

ürünler geldi mi hocam ?

Dün gece dizi ve bir kaç video izledim sesi bana kısık geldi acaba normal mi araştırma yaptım gerekli ayarları uygulayıp DTS leri aktive ettim Dolby nin uygulamasını satın aldım 42.5₺ ye fakat şuan elimde olan LOGİTECH G930 dan daha az ses veriyor acaba kaçırdığım bir şey mi var kullanan ve ayrı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri