❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Teknosa sitesinden aldım hala sipariş alındı görünüyor. Kargoya verilen var mı

ürün geldi denedim turtle beach 700 ile nerdeyse aynı kafayı daha az sıkıyor ve mikrofon kalitesi birazcık daha iyi
Turtle beach 700gen2 zaten yurtdışında 2500-3000 TL civarında satıcı çok iyi fiyata sattı ben de denedim beğendim o kulaklığı 600 gen 2 ise güzel değildi.

Teknosadan almıştım az önce kargo mesajı geldi bana cloud 3 wireless

Güncelleme ve DTS x ayarları olsun yaptımda düşündüğüm gibi değilmiş açıkçası tabi kişiden kişiye değişebilir yorumlama . Sizinkide tertemiz gelir umarım
Zaten 700 gen 2 normal şartta cloud serisinden daha iyi milletin cloud sevdasından oluyor bu ovmeler tr de cloudu gomsen dovucekler yurt dışında turtlebeachi gomsen döverler öyleli :D

Zaten 700 gen 2 normal şartta cloud serisinden daha iyi milletin cloud sevdasından oluyor bu ovmeler tr de cloudu gomsen dovucekler yurt dışında turtlebeachi gomsen döverler öyleli :D
Bence biraz abarttınız ikisi arasında farkta var şimdi cloud 3 wireless ergonomi malzeme kalitesinde net önde hyperx 125 saat kullanım sunarken turtle beach 25-30 saat kullanım sunuyor ses kaliteleri yakın ona katılıyorum.
İkisinin de kötü olduğu tek yer yazılım berbatlar

Bence biraz abarttınız ikisi arasında farkta var şimdi cloud 3 wireless ergonomi malzeme kalitesinde net önde hyperx 125 saat kullanım sunarken turtle beach 25-30 saat kullanım sunuyor ses kaliteleri yakın ona katılıyorum.
İkisinin de kötü olduğu tek yer yazılım berbatlar
Şimdi hocam cloud 3 yeni bir kulaklık 2020 de çıkan bir kulaklık 700 p oyuzden baktığımız cloud serisinin diğer modellerine Max 60 saat kullanım ömrü sunuyor genelide 30 civarı millet turtle beach konusunda alınmaz diyen bile vardı eleştirim ona benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi hocam cloud 3 yeni bir kulaklık 2020 de çıkan bir kulaklık 700 p oyuzden baktığımız cloud serisinin diğer modellerine Max 60 saat kullanım ömrü sunuyor genelide 30 civarı millet turtle beach konusunda alınmaz diyen bile vardı eleştirim ona benim
1030 TL ye aldım ve hala diyorum 4 k ya kadar muadili yok o zmaan da diyodum

cidden öyle arada çok bi fark yok cloud steel razer ot kök sadece fp ürün olsun fiyatı uygun olsun alırız koyarız köşeye :D

geldi, açtım hiçbir sorun yok
cloud 2 core wirelessten geçtim zaten aşağı yukarı birebir aynılar bi boyut farkı var

alan herkes memnun kalır beyler saçma sapan yeren insanları anlamıyorum ne yapsın bu kulaklık bulaşık mı yıkasın evde

Yani ben anlamiyom ya 5k etmez asla cloud3 razer barrucuda 2600 TL ye kadar inmişti geçen aylarda ondan bile acayip farkı olmaz (ins tepki yemeyiz xd wjskksek(
razer barracuda dediğin mobil düşünülerek üretilen barracuda değil mi? mikrofonu gömülü ve iğrenç olan? gecikme yaşanıyor diye biliyorum sadece bluetooth ile bağlanıldığı için (doğru hatırlıyorsam)

barracudada ya X ya da pro almak lazım, kaldı ki X kullanıyordum ses seviyesi 40mm ses sürücüleri sebebiyle bence yetersiz. Pro bayağı iyi. Hepsini 3+ ay kullandım. Barracuda düz ile Cloud 2 Core Wireless ya da Cloud 3 Wireless arasında 1-2 gömlek var.

cloud 2 core wirelessten geçtim zaten aşağı yukarı birebir aynılar bi boyut farkı var

alan herkes memnun kalır beyler saçma sapan yeren insanları anlamıyorum ne yapsın bu kulaklık bulaşık mı yıkasın evde

razer barracuda dediğin mobil düşünülerek üretilen barracuda değil mi? mikrofonu gömülü ve iğrenç olan? gecikme yaşanıyor diye biliyorum sadece bluetooth ile bağlanıldığı için (doğru hatırlıyorsam)

barracudada ya X ya da pro almak lazım, kaldı ki X kullanıyordum ses seviyesi 40mm ses sürücüleri sebebiyle bence yetersiz. Pro bayağı iyi. Hepsini 3+ ay kullandım. Barracuda düz ile Cloud 2 Core Wireless ya da Cloud 3 Wireless arasında 1-2 gömlek var.
Barrucuda ve 700p aktif olarak kullanıyorum cloud 3 u de deneyimledim hiçbir farkı yok ve barrucuda hakkın yanlış higli vermeyin dongle ile kullanım var kullanım amacı PC 50mm sürücü bulunmakta x modelinin üst versiyonu

barracuda x i ben de beğenmedim

Cloud 2 core imkanı yok geçemez barrucudayi

Geri