❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Dün Teknosa'yla iletişime geçtim. Depoyla iletişime geçip dönüş yapacaklarını söylediler. Dönüş yapılınca da "Kargo kodunuz oluşturulmuş, kargoya verilecektir" dediler. Sitede herhangi bir kargoya verme işlemi görülmüyor. Şimdi araya bayram girecek. Süreç en az 3 haftaya uzayacak gibi duruyor.

Süreç hakkında bilgilendirme

19 Haziran tarihinde kargonuz çıkarılmıştır bilgilendirilmesini vermek için aradılar. Ürün 9 gündür kargoya bile verilmedi. Bugün tekrar aradım. "Evet, ürününüz kargoya çıkarılmamış. Bunun için tekrar kayıt açıyorum, bilgilendirme için bekleyin." diyerek tekrar oyaladılar. Ürünü normal fiyatından 1100 lira daha ucuza aldım diye iptal etmemi bekliyorlar. Süreci Cimer'e de şikayet ettim. 37 gündür Teknosa tarafından oyalanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Süreç hakkında bilgilendirme

19 Haziran tarihinde kargonuz çıkarılmıştır bilgilendirilmesini vermek için aradılar. Ürün 9 gündür kargoya bile verilmedi. Bugün tekrar aradım. "Evet, ürününüz kargoya çıkarılmamış. Bunun için tekrar kayıt açıyorum, bilgilendirme için bekleyin." diyerek tekrar oyaladılar. Ürünü normal fiyatından 1100 lira daha ucuza aldım diye iptal etmemi bekliyorlar. Süreci Cimer'e de şikayet ettim. 37 gündür Teknosa tarafından oyalanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şikayetim vara da yazın insanlar görsün işlemleri hızlandırabilir

Geri