❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Barrucuda ve 700p aktif olarak kullanıyorum cloud 3 u de deneyimledim hiçbir farkı yok ve barrucuda hakkın yanlış higli vermeyin dongle ile kullanım var kullanım amacı PC 50mm sürücü bulunmakta x modelinin üst versiyonu
doğrudur söylediğim gibi net hatırlamıyorum en az barracuda'yı kullandım, kulaklıklara biraz merakım var piyasadaki kulaklıkların %90'ını kullanmışımdır, şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki Cloud 2 Core Wireless'in Cloud 3 Wireless'ten ses seviyesi ve kalitesi olarak pek farkı yok,

ek olarak Barracuda Pro harici hiçbir Barracuda modeli beni memnun bırakmadığı için söylüyorum hem C2CW hem de C3W daha iyidir diye.

geldi, açtım hiçbir sorun yok
cloud 2 core wirelessten geçtim zaten aşağı yukarı birebir aynılar bi boyut farkı var

alan herkes memnun kalır beyler saçma sapan yeren insanları anlamıyorum ne yapsın bu kulaklık bulaşık mı yıkasın evde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer barracuda dediğin mobil düşünülerek üretilen barracuda değil mi? mikrofonu gömülü ve iğrenç olan? gecikme yaşanıyor diye biliyorum sadece bluetooth ile bağlanıldığı için (doğru hatırlıyorsam)

barracudada ya X ya da pro almak lazım, kaldı ki X kullanıyordum ses seviyesi 40mm ses sürücüleri sebebiyle bence yetersiz. Pro bayağı iyi. Hepsini 3+ ay kullandım. Barracuda düz ile Cloud 2 Core Wireless ya da Cloud 3 Wireless arasında 1-2 gömlek var.
Ses seviyesinin yetersiz olması ile 40mm sürücülerin pek bir alakası yok aslında. Şöyle örnek vereyim Arctis 7'de de 40mm sürücüler var ama Barracuda ile karşılaştırılamaz detay, kalite ve seviyesi anlamında. Genel olarak Barracuda, Barracuda X modelleri 40-50mm farketmezsizin ses olarak boğuk ve detaysızlar.

Ses seviyesinin yetersiz olması ile 40mm sürücülerin pek bir alakası yok aslında. Şöyle örnek vereyim Arctis 7'de de 40mm sürücüler var ama Barracuda ile karşılaştırılamaz detay, kalite ve seviyesi anlamında. Genel olarak Barracuda, Barracuda X modelleri 40-50mm farketmezsizin ses olarak boğuk ve detaysızlar.
ağzın bal yesin senin :) ama barracuda pro gerçekten çok iyiydi ya, hala arada sırada bakıyorum indirimde yakalarsam alıcam kenarıya keyfe keder, deneyimlemediysen mutlaka öneririm

barracuda x'de cs oynarken ses kastığımı sanıyordum, meğersem THX spatial boğuklaştırıyormuş ses seviyesini yükseltmek için, düz Barracuda'ya geçtim, THX olmadan ses kasıyorum, sesleri duyduğumu sanıyordum Cloud 3 Wireless'e geçene kadar :D beraber girdiğim arkadaşlarımdan sürekli onu duymadın mı bunu duymadın mı lafını yemekten bıktığım için geçtim, şu an bile elimde 4 tane wireless kulaklık var bu spora gönül verdik...

ama birdaha razer ürünü almayı düşünmüyorum tek sebebi distribütörlüğünü yapan oksid bilişim :)
barracuda pro hariç, ona değer be

doğrudur söylediğim gibi net hatırlamıyorum en az barracuda'yı kullandım, kulaklıklara biraz merakım var piyasadaki kulaklıkların %90'ını kullanmışımdır, şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki Cloud 2 Core Wireless'in Cloud 3 Wireless'ten ses seviyesi ve kalitesi olarak pek farkı yok,

ek olarak Barracuda Pro harici hiçbir Barracuda modeli beni memnun bırakmadığı için söylüyorum hem C2CW hem de C3W daha iyidir diye.
Şimdi bende öyleyim kulaklık kullanma konusunda ama yani denedigim çoğu kulaklıkta barrucuda genelinden iyi 2k ya aldığım bütçeye göre bakıyorum tabii (18 kulaklık var elimde aktif olarak 27 28 tanede test etmisimdir :D bizdede az değil o yüzden barrucuda 2k ya inse alınır gene

Kablolu gönderebilirler küçük bir ihtimalde olsa kutuyu açmadan önce mutlaka inceleyin iptal gelmezse
pekı benım bunu sımdı gormem bu kulaklıktan arıyorum en olmadı 5 bıune almalıyım

Cumartesi sipariş ettim hala bir hareketlilik yok ama ile garanti belgeleri iletildi ancak kargoya verilmedi benzeri bir durumu yaşayan var mı

Ekler

• 1000193862.webp
    1000193862.webp
    103.8 KB · Hit: 61
Yakın bi tarihde amazondan 3000 tle aldım.Amazon diye tereddüt etmedim temiz geldi üründe orijinal.

Arkadaşlar kulaklık geldide günceleme ayar vesaire ne yapmam gerekiyor bilgilendirme yapabilecek varmı

@Ahmetovv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,628
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri