15 gün önce amazondan 5.100e almıştımSatıcı: Hepsiburada
Peşin fiyatına 9 taksit. (KuveytTürk)
Not: Kırmızının stoğu tükendi. Siyah 4040 TL.
Kumaş ped Temu veya AliExpress yoluyla ucuza alınabilir. TR'de var ama 500+ fiyatı. O kadar vermek de gereksiz.4k buna verilir mi ya az daha koy hs80max için bekle deri pad pişmanlıktır
Yine aynı paraya gelir neredeyse Temu'dan 290-300 arası ekstra masraf çıkıyor yineKumaş ped Temu veya AliExpress yoluyla ucuza alınabilir. TR'de var ama 500+ fiyatı. O kadar vermek de gereksiz.
Hs 80 max mi cloud 3 wiresles mi ses kasma ve oyunlardaidarelik değil, gayet güzel cihaz, seste güzel kasarsın, müzikte, hafif ayrıca. Mikrofonu oldukça iyi ytden ses testine bakabilirsin.
ben cloud3 ten memnunum öneririmHs 80 max mi cloud 3 wiresles mi ses kasma ve oyunlarda
Onunda keşke beyazı olsaydı şimdi mouse ve kalvye beyaz düşünüyorum kulaklık siyah kötü durur mu bilemedim sistemde beyaz diziyorum bı monitörler siyahben cloud3 ten memnunum öneririm
Durmaz kulaklık masada göz önünde durmuyor sonuçta kafanda bir şey olmaz bende öyle kullanıyorumOnunda keşke beyazı olsaydı şimdi mouse ve kalvye beyaz düşünüyorum kulaklık siyah kötü durur mu bilemedim sistemde beyaz diziyorum bı monitörler siyah
bakıyım alırsam amazondan alırım iades kolay bi ara 4200 dü dün sanırımDurmaz kulaklık masada göz önünde durmuyor sonuçta kafanda bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum
cloud3 hastasına giden bi kulaklık daha cok. Hs80max herseyi ile daha iyi ama sadece ve illa oyun diyorsan cloud3. hs80 ile de herturlu sesi vs kasarsın ama cloud3 un olayi tiz sesi az vermesi.Hs 80 max mi cloud 3 wiresles mi ses kasma ve oyunlarda
Şöyle duruyor beyaz olursa iyi bende monitör ve mouse pad arıyorumOnunda keşke beyazı olsaydı şimdi mouse ve kalvye beyaz düşünüyorum kulaklık siyah kötü durur mu bilemedim sistemde beyaz diziyorum bı monitörler siyah