Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3964 TL!

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
oguz

Amd34

80+ Silver
3200 filan olsaymış düşünürdüm deri pad olması da bi eksi yanı

CptSpork

80+ Bronze
hocam bazıları ses kısık falan demiş var mı öyle bir problem
yok hocam hiç bir ayar yapmadım hatta firmware bile güncellemedim gayet tatmin edici. hatta bazen kulaklığı çıkarıp masaya koyup hoparlör olarak bile kullanıyorum volume master eklentisinden %150 yapıp. o konuda endişeniz olmasın. belki müzik tarafında beklediğiniz performansı vermeyebilir o noktada da eq ayarıyla biraz toparlarsınız. onun dışında rahatlık, şarj vb. gayet iyi. en iyi yanı bence mikrofonu. çok temiz veriyor sesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3200 filan olsaymış düşünürdüm deri pad olması da bi eksi yanı
bu kulaklığın rakibi g pro lightspeed 2, blackshark v2 pro 2023 felan dostum. onların da fiyatı malum. bu kulaklığın en dip fiyatı bu şu anda. daha düşmesini bekleme.

CptSpork

80+ Bronze
barracuda x ile bu model arasındayım ancak bunun eksisi bana göre fazla kaçıyor.
gündelik hayatta kullanmak için abes bir tasarımı var
deri pedler uzun saatler kullanımımda rahatsız eder
gündelik hayatta dışarıda felan kullanıcaksan bu zaten olmaz. bt bağlantısı yapamıyorsun bunda. deri pad rahatsız etmiyor ama evet uzun vadede yıprandıkları için masraf yapılması gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Rows official
benimkinin mikrofonu cızırtılı cıkıyor bazen nutella yerken mikrofona gelmişti sanırım bundan kaynaklı.

CptSpork

80+ Bronze
benimkinin mikrofonu cızırtılı cıkıyor bazen nutella yerken mikrofona gelmişti sanırım bundan kaynaklı.
hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.
indirim tahmini nezaman biter

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
abi yıllardır cloud2 kullanıyorum bozuluyor alıyorum ama bu kulaklık yaz aylarında kullanılmaz çoook terletiyor haricinde çok iyi kaçtane eskittim bilmiyorum 4 belki daha fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
10 gündür kullanıyorum gayet güzel 5000 bine almıştım şimdi bir tane daha aldım onun iadesine bunu göndereceğim 3800 almış olacağım gayet güzel ses kasma filan süper

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
yok hocam hiç bir ayar yapmadım hatta firmware bile güncellemedim gayet tatmin edici. hatta bazen kulaklığı çıkarıp masaya koyup hoparlör olarak bile kullanıyorum volume master eklentisinden %150 yapıp. o konuda endişeniz olmasın. belki müzik tarafında beklediğiniz performansı vermeyebilir o noktada da eq ayarıyla biraz toparlarsınız. onun dışında rahatlık, şarj vb. gayet iyi. en iyi yanı bence mikrofonu. çok temiz veriyor sesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklığın rakibi g pro lightspeed 2, blackshark v2 pro 2023 felan dostum. onların da fiyatı malum. bu kulaklığın en dip fiyatı bu şu anda. daha düşmesini bekleme.
https://www.hepsiburada.com/corsair...laklik-p-HBCV00000S0IC6?magaza=DEY ELEKTRONİK bununla karşılaştıracak olsanız hangisi dersiniz hocam, bunu almıştım duruma göre onu iade edip konudakini alayım, kulaklıklardan pek anlamıyorum

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Yunus Şahin
10 gündür kullanıyorum gayet güzel 5000 bine almıştım şimdi bir tane daha aldım onun iadesine bunu göndereceğim 3800 almış olacağım gayet güzel ses kasma filan süper

Kulaklıklar hijyen ürünü olarak geçtiği için iade olmuyordu diye hatırlıyorum. Sanırım satıcıların inisiyatifinde bu durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,103
Üyeler
164,247
Son üye
bykopirayt
Top Bottom