onu alıp ekstra masraf yapıcam. 3300'e razer daha uygun gibi sade tasarımı da hoşderi pedi değişilebiliyor diye biliyorum.
onu alıp ekstra masraf yapıcam. 3300'e razer daha uygun gibi sade tasarımı da hoşderi pedi değişilebiliyor diye biliyorum.
yok hocam hiç bir ayar yapmadım hatta firmware bile güncellemedim gayet tatmin edici. hatta bazen kulaklığı çıkarıp masaya koyup hoparlör olarak bile kullanıyorum volume master eklentisinden %150 yapıp. o konuda endişeniz olmasın. belki müzik tarafında beklediğiniz performansı vermeyebilir o noktada da eq ayarıyla biraz toparlarsınız. onun dışında rahatlık, şarj vb. gayet iyi. en iyi yanı bence mikrofonu. çok temiz veriyor sesi.hocam bazıları ses kısık falan demiş var mı öyle bir problem
bu kulaklığın rakibi g pro lightspeed 2, blackshark v2 pro 2023 felan dostum. onların da fiyatı malum. bu kulaklığın en dip fiyatı bu şu anda. daha düşmesini bekleme.3200 filan olsaymış düşünürdüm deri pad olması da bi eksi yanı
hayır öyle bişey yok ses kısık falan deıl heryerdeki sesi duyuyorum kendım valorant oynuyorum immortalım kulaklık gayette iyihocam bazıları ses kısık falan demiş var mı öyle bir problem
gündelik hayatta dışarıda felan kullanıcaksan bu zaten olmaz. bt bağlantısı yapamıyorsun bunda. deri pad rahatsız etmiyor ama evet uzun vadede yıprandıkları için masraf yapılması gerekiyor.barracuda x ile bu model arasındayım ancak bunun eksisi bana göre fazla kaçıyor.
gündelik hayatta kullanmak için abes bir tasarımı var
deri pedler uzun saatler kullanımımda rahatsız eder
hocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.benimkinin mikrofonu cızırtılı cıkıyor bazen nutella yerken mikrofona gelmişti sanırım bundan kaynaklı.
indirim tahmini nezaman biterhocam ben 1 kez içecek döktüm bir seferde su damlaları geldi mikrofona banamısın demedi. sen ayarlardan mikrofonun kalitesini yükseltmemişsin. denetim masasına gir kayıt cihazlarından mikrofonu bul özelliklere gel orda 48000 hz olması lazım onu seçmen gerek.
https://www.hepsiburada.com/corsair...laklik-p-HBCV00000S0IC6?magaza=DEY ELEKTRONİK bununla karşılaştıracak olsanız hangisi dersiniz hocam, bunu almıştım duruma göre onu iade edip konudakini alayım, kulaklıklardan pek anlamıyorumyok hocam hiç bir ayar yapmadım hatta firmware bile güncellemedim gayet tatmin edici. hatta bazen kulaklığı çıkarıp masaya koyup hoparlör olarak bile kullanıyorum volume master eklentisinden %150 yapıp. o konuda endişeniz olmasın. belki müzik tarafında beklediğiniz performansı vermeyebilir o noktada da eq ayarıyla biraz toparlarsınız. onun dışında rahatlık, şarj vb. gayet iyi. en iyi yanı bence mikrofonu. çok temiz veriyor sesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kulaklığın rakibi g pro lightspeed 2, blackshark v2 pro 2023 felan dostum. onların da fiyatı malum. bu kulaklığın en dip fiyatı bu şu anda. daha düşmesini bekleme.
10 gündür kullanıyorum gayet güzel 5000 bine almıştım şimdi bir tane daha aldım onun iadesine bunu göndereceğim 3800 almış olacağım gayet güzel ses kasma filan süper