Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Eski Kamera Lens Nereden Alınır

Abimin başlangıç için Samsung NX20 alma düşüncesi var, buna hangi lensler uyar, zoom için hangi lensler alınmaları, lensler nerede satılıyor, muhtemelen sıfır bulamam, eski bir fotoğraf makinesi olduğu için ama ikinci el için sarı sitede falan uyumlu bir şey bulamadım, bunların satıldığı bir...
  2. Shyankh

Kasa ve Monitörüm Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar sistemimi detaylı şekilde satın alınma tarihleri ve firmaları ile birlikte yazdım, sizden iki fiyat istiyorum, 1. Normalde kaç TL'ye satılır? 2. Hızlı satmam için kaç TL yazmalıyım? KASA ve PSU: Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Satın alınan firma: SİNERJİ Satın alma...
  3. Shyankh

7K televizyon önerisi

Bütçe 10.000 TL'lere de çıkabilir ama 7.000 TL civarında güzel bir şey bulabilirsek daha iyi olur. Aradığım özellikler Smart, 4K, tercihen 50 inç. Bu seviyede kaliteli, uzun yıllar götürecek, sıkıntı çıkarmayacak, YouTube'da falan rahatsız edecek kadar kasmayacak televizyon önerilerinizi bekliyorum.
  4. Shyankh

Office 365 Key nereden alınır?

Her yer hesap olarak veriyor, key olarak veren bir yer yok mudur? Bir de hesap olarak alırsam eğer Windows'a da aynı hesap ile mi girmem gerekir yoksa Office ayrı Windows ayrı hesaplarda durabiliyor mu?
  5. Shyankh

Şarj edilebilir pil ve stand

Şarj edilebilir pil ve şarj etme standı önerir misiniz ? Bütçe fark etmez ama fiyat performans olursa iyi olur.
  6. Shyankh

Gaming gen tr iade veya değişim nasıl yapılır

klavye almıştım ama "m" tuşu sıkıntılı çalışıyor, sitede iade veya değişim butonu göremedim nasıl yapacağım
  7. Shyankh

NVMe M.2 SSD To SATA 3 Önerisi

Eski anakartta m2 ssd yuvası olmadığından dolayı satadan takacağım, çevirici önerir misiniz. Ben baktım ama değişik m2 tarzı ssd lerin dönüştürücleri var b key, m key, b+m key hangisi uyumlu biraz kafam karışık, hangi dönüştürücü neyi sataya dönüştürüyor anlamış değilim, önerilerinizi bekliyorum
  8. Shyankh

Bu sitelerden hangisi orijinali

https://www.jomaturkey.com/ https://www.joma-turkiye.com/ nasıl anlaşılır jomaturkey daha gerçekçi geldi bana ama somut bi kanıt bulamadım
  9. Shyankh

Bel yastığı öneriniz

Doktor bel düzleşmesi olduğunu söyledi, egzersiz, yüzme falan önerdi ama birde bilgisayar koltuğum için bel yastığı almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom